Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vlak voor Valentijnsdag heeft de lancering plaatsgevonden van een ‘liefdevolle’ samenwerking tussen Golden Tulip Apple Park Maastricht en Ronald McDonald Huis Maastricht.

Golden Tulip Apple Park Maastricht en Ronald McDonald Huis Maastricht starten een ‘liefdevolle’ samenwerking.

Vlak voor Valentijnsdag heeft de lancering plaatsgevonden van een ‘liefdevolle’ samenwerking tussen Golden Tulip Apple Park Maastricht en Ronald McDonald Huis Maastricht. Golden Tulip Apple Park Maastricht draagt het Huis een warm hart toe en heeft besloten dat het jaar 2010 geheel in het teken van het Ronald McDonald Huis Maastricht zal staan. In overleg met manager Margo de Kock is voor het gehele jaar een samenwerkingskalender opgesteld, waarbij het hotel op een of andere manier elke maand iets voor het Huis proberen te betekenen. Dit varieert van het geheel kosteloos aanbieden van een kookworkshop in The Kitchen voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor het Huis, tot een luxe diner voor de familie van het zieke kind. Verder zal regelmatig een professionele Housekeeping-medewerker ter beschikking worden gesteld, die het Ronald McDonald Huis van boven tot onder tip top schoonmaakt en verzorgt.

In de maand oktober zal Dirk Beljaarts, General Manager van Golden Tulip Apple Park Maastricht, zelf ook enkele uurtjes in zijn drukke agenda vrij maken voor de gezinnen in het Huis en zichzelf beschikbaar stellen voor uiteenlopende werkzaamheden.

 

Het hotelmanagement moedigt tevens alle medewerkers van Golden Tulip Apple Park Maastricht aan om zich ook vrijwillig, buiten werktijd, in te zetten voor het Ronald McDonald Huis Maastricht.

Margo de Kock, Manager van Ronald McDonald Huis Maastricht, reageert:
'We zijn erg blij met deze bijzondere vorm van samenwerking.
Golden Tulip Apple Park Maastricht laat op deze manier zien dat er heel creatieve manieren zijn om een goed doel te ondersteunen en tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We verheugen ons op de liefdevolle samenwerking!'

Dirk Beljaarts, General Manager van Golden Tulip Apple Park Maastricht, reageert:|
'Wat een eer om op zo een mooie manier een samenwerking aan te gaan, waarin we met alle medewerkers eens stil staan bij mensen om ons heen die in een moeilijke periode zitten. Ons vak is gastvrijheid , en laat nu net gastvrijheid een speerpunt van het Ronald McDonald Huis zijn. Met deze samenwerking kunnen we de gasten even hun zorgen opzij laten zetten en ze door ons in de watten laten leggen.'

Over Ronald McDonald Huis Maastricht
Ronald McDonald Huizen bieden een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen, vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. In Ronald McDonald Huis Maastricht kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van kinderen die worden behandeld in het azM. Voor het kind is het een veilig gevoel de ouders voor een langere periode in de buurt te hebben. In Ronald McDonald Huis Maastricht kan het leven ondanks alles toch een beetje doorgaan.

Over Golden Tulip Apple Park Maastricht
Golden Tulip Apple Park Maastricht**** is gevestigd naast voetbalstadion De Geusselt, op tien autominuten afstand van het historische stadscentrum. Naast 166 trendy en comfortabele hotelkamers, beschikt het hotel over diverse kleine en grote vergader- en banquetingzalen en een eigen restaurant: Dreamz, Restaurant & Bar. 

Pierre de Coubertinweg 3, 6225 XT Maastricht.
Tel : +31 (0)43 352 90 00
Fax: +31 (0)43 352 90 01
Email:
www.goldentulipappleparkmaastricht.nl