Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

WELLINGTON - Duizenden mensen zijn maandag in de eilandstaat Fiji weggevlucht in noodcentra voor de tropische cycloon Tomas, die regenbuien en windstoten tot 230 kilometer per uur met zich meebrengt.

Een avondklok werd ongeveer overal ingesteld om mensen te beschermen tegen de naar verluidt zwaarste cycloon die de eilanden over zich krijgen in twintig jaar tijd.
Meer dan honderd evacuatiecentra werden geopend en mensen werden aangespoord om bescherming te zoeken voordat het oog van de storm hen bereikte.
De cycloon van categorie vier zou zijn hoogtepunt bereiken tijdens de nacht van maandag op dinsdag. Fiji's internationale luchthaven en hoofdstad Suva bleven tot nog toe gespaard.
Voorspeld wordt dat de windsnelheden gemiddeld 175 kilometer per uur bedragen en er kunnen pieken zijn van 230 kilometer per uur. Er wordt bovendien gewaarschuwd voor grote overstromingen en aan de kust werden golven van 7 tot 8 meter hoog gezien.
Steden op Vanua Levu, het op een na grootste Fiji-eiland, zaten zonder elektriciteit en huizen in lager gelegen gebieden worden er vernield door regen en overstromingen.