Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Gasten die tijdens de afgelopen Restaurantweek in Amsterdam in ‘Silk Road Restaurant’ van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre hebben gegeten, waardeerden het eten, de sfeer en de bediening met gemiddeld een 8,6.   

Meer dan 200 gasten hebben tijdens de Restaurantweek in Silk Road Restaurant het speciale menu besteld. Uit de schriftelijke beoordelingen bleek dat men zonder uitzondering zeer tevreden was over het gebodene!

Daniel Kaan, Director of Food & Beverage van het hotel, sprak in dit verband van een geslaagde Restaurantweek. “Uit het hoge waarderingscijfer blijkt dat wij met Silk Road Restaurant een aantrekkelijke combinatie bieden van de oosterse en westerse keuken. De samenstelling van de gerechten is origineel en gericht op een internationaal publiek. Daarnaast is de bediening bijzonder gemotiveerd om het de gast naar de zin te maken. Wij zien dat steeds meer mensen de weg naar Silk Road Restaurant weten te vinden. Een compliment aan iedereen binnen onze afdeling Food & Beverage.”

Mövenpick Hotels & Resorts is een hotelbeheeronderneming in de premiumklasse. De keten heeft meer dan 12.000 medewerkers in dienst en is met 90 bestaande hotels en hotels in aanbouw vertegenwoordigd in 26 landen. De onderneming concentreert zich op haar kernmarkten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De van oorsprong Zwitserse internationale hotelgroep maakt gestage vorderingen met haar uitbreidingsplannen en wil in 2010 haar portfolio uitgebreid hebben tot 100 hotels. Mövenpick Hotels & Resorts is in het vier- en vijfsterrensegment sterk vertegenwoordigd met twee accommodatietypes: zaken- en vergaderhotels, en vakantieresorts. De hotelgroep staat synoniem voor compromisloze kwaliteit van producten en diensten en is eigendom van Mövenpick Holding (66,7 %) en de Kingdom Group (33,3 %).