Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Een droomnacht voor twee verpakt in een feestelijke gift box. De feestdagen staan voor de deur, dé tijd van het jaar om je partner, familie of vrienden te verrassen. Het liefst met een persoonlijk en onvergetelijk geschenk.

Met de NH Dream Gift presenteert hotelketen NH Hoteles het ultieme cadeau voor de decembermaand: een hotelovernachting voor twee met een persoonlijke boodschap, verpakt in een feestelijke geschenkdoos.

De NH Dream Gift is een mooie cadeaubox met daarin een voucher voor een hotelovernachting inclusief ontbijt voor twee personen. Degene die het geschenk ontvangt bepaalt zelf waar en met wie hij of zij de hotelnacht gaat beleven en heeft daarbij keuze uit 28 hotels in Nederland en België. Op toplocaties in steden, aan de kust of in de natuur.

Uniek aan de NH Dream Gift is dat het cadeau kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap, om dierbaren tijdens de feestdagen een warm hart toe te dragen. De geschenkdoos bevat behalve de hotelvoucher en een persoonlijke tekst tevens een boekje met informatie over de deelnemende hotels. Het cadeau is eenvoudig online verkrijgbaar via www.nh-dreamgift.com voor € 89,95.                          

Een onvergetelijke nacht in een NH hotel is een geschenk om van te dromen tijdens de decembermaand. De reis begint al bij het uitzoeken van een bestemming en een hotel op een toplocatie, met luxe kamers voorzien van moderne faciliteiten. Bij NH Hoteles slaap je op zondag bovendien lekker lang uit met NH Endless Sunday. Dit betekent uitgebreid ontbijten tot 12:00 uur en uitchecken tot 17:00 uur.  

Hoewel de NH Dream Gift het ideale geschenk is voor Kerst en Sinterklaas, kan deze het hele jaar door als cadeau dienen. Er is ook gedacht aan iedereen die last-minute op zoek is naar een onvergetelijk geschenk. Wanneer de NH Dream Gift op werkdagen vóór 15:00 uur is besteld, wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. De NH Dream Gift webshop is geopend vanaf 18 november aanstaande.

Over NH Hoteles
NH Hoteles behoort tot de drie grootste spelers op de hotelmarkt in Europese bestemmingen. NH Hoteles exploiteert bijna 400 hotels met nagenoeg 60.000 kamers in Europa, Amerika en Afrika, in topsteden zoals Berlijn, Madrid, Amsterdam, Parijs, Londen, Rome, Bogota, Mexico City en New York. In Nederland exploiteert NH Hoteles 35 hotels met bijna 6.500 kamers, waaronder 13 hotels in Amsterdam met 3.000 kamers. De hotelketen biedt 3, 4 en 5 sterren hotels met moderne en comfortabele faciliteiten voor zowel toeristen als zakenreizigers.