Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Emirates lanceert vandaag op de Universele Dag van het Kind nieuwe gezichten in de kleurrijke familie van de 'Fly with Me Monsters'. Jonge reizigers kunnen aan boord kennismaken met Zaive, Oggie, AirBoe en Fangdango, naast de bekende acht karakters uit de serie. 


De lancering van het nieuwe monsterspeelgoed voor kleuters sluit aan op de creatieve geest van jonge globalistas. De unieke namen van de monsters komen uit de hele wereld en zijn bedacht door internationale Emirates Facebook-fans, wereldwijde werknemers en Emirates Skywards Skysurfer leden.

De speelse monsters, Zaive, Oggie, AirBoe en Fangdango, hebben zeer verschillende karakters en interesses en zijn de ideale reisgenoten om de verbeelding van een kind te voeden. Zaive, met een geel Mohawk kapsel, is een fervent sportliefhebber en zal te zien zijn op de vele sportevenementen die Emirates ondersteunt. Oggie is een onverschrokken reiziger en heeft een bijzondere voorliefde voor het maken van zelfportretten bij iconische monumenten. AirBoe is een luchtvaartfan en vliegtuigspotter terwijl Fangdango geniet van het lezen van boeken, het luisteren naar muziek en kijken naar films op ice,  het bekroonde inflight entertainment van Emirates.  

Alle Emirates vluchten bieden een selectie van het monsterspeelgoed aan. Een exclusieve collectie van het monsterspeelgoed is bovendien voor reizigers in de premium cabines beschikbaar in de Emirates lounges op 35 internationale luchthavens. Jonge reizigers kunnen ook genieten van het bestaande productaanbod voor kinderen, waaronder het E-kids magazine, Emirates rugzakken en koeltassen, kinderzonnebrillen, de populaire Dr. Seuss boeken en een Quicksilver collectie voor oudere kinderen. Met de introductie van de nieuwe speelgoedcollectie, meer dan 50 uur aan kindvriendelijke tv via ice en speciale kindermenu’s spant Emirates zich in voor een zorgeloze en ontspannen reis voor het hele gezin.