Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Reisvaccinaties en vakantiemedicatie bij je thuis. Thuisvaccinatie.nl, de grootste aanbieder van reisvaccinaties aan huis, gaat samenwerken met de online apotheek eFarma.

Hierdoor komt vanaf 1 januari 2014 niet alleen een arts bij de vakantieganger thuis voor reisvaccinaties en –advies, maar wordt ook de aanvullende medicatie bij de consument afgeleverd. En dit binnen twee dagen, zonder verzendkosten. Deze nieuwe samenwerking maakt de medische vakantievoorbereiding nog makkelijker en completer.

Service & gemak
Thuisvaccinatie.nl en eFarma streven beide naar gemak en hoogwaardige service voor de consument. De dienstverlening sluit perfect op elkaar aan. Wie eenmaal het gemak van Thuisvaccinatie heeft ervaren, waarbij een gecertificeerde arts thuis langskomt voor reisadvies en vaccinaties, voelt er niets voor om vervolgens alsnog naar de apotheek te moeten voor aanvullende medicatie, zoals bijvoorbeeld anti-malariatabletten. Hier biedt eFarma uitkomst. Tijdens het consult bespreekt de arts van Thuisvaccinatie welke medicatie, naast vaccinaties, voor de reis wordt aanbevolen. Vervolgens stuurt de arts het recept direct online naar eFarma, die de producten -mits voorradig- binnen twee dagen thuis bezorgt.

Veilig en snel
De bestelling wordt door eFarma, de grootste online apotheek van Nederland, snel en veilig verzonden. eFarma heeft al sinds 2005 een ruime ervaring opgebouwd met het thuisbezorgen van malariamedicatie aan meer dan honderdduizend cliënten door geheel Nederland en kent een zeer hoge klanttevredenheid.

De consument vindt meer informatie over de diensten van Thuisvaccinatie en andere medische reisinformatie op www.thuisvaccinatie.nl