Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Via Rome  vlieg je naar Zuid-Italië, de Griekse eilanden en Kroatië.  Vueling kondigt een groei aan van 267 procent op het vliegveld van Rome Fiumicino.

Vanaf aankomend zomerseizoen vliegt de Spaanse luchtvaartmaatschappij vanaf Rome rechtstreeks op 33 nieuwe bestemmingen, waaronder Amsterdam. Net als in Barcelona, gaat Vueling aansluitende vluchten aanbieden via Rome. Zo kunnen passagiers uit Amsterdam, via Rome straks eenvoudig naar Zuid-Italië, de Griekse eilanden of Kroatië vliegen.  

Vanaf 27 juni vliegt Vueling dagelijks tussen Amsterdam en Rome. Dit is de eerste keer dat Vueling Amsterdam verbindt met een Italiaanse stad. In totaal zijn er aankomend zomerseizoen 39.500 tickets beschikbaar voor deze route. Vanaf Rome kunnen Nederlandse passagiers eenvoudig en snel overstappen op een aansluitende vlucht naar bijvoorbeeld Sicilië (Palermo en Catania) en Corfu.

Route

Vertrek

Aankomst

MA

DI

WOE

DON

VRIJ

ZAT

ZON

AMSFCO

16:40

18:55

1

1

1

1

1

-

1

FCOAMS

13:45

16:00

1

1

1

1

1

-

1

Naast acht binnenlandse vluchten, lanceert Vueling 17 rechtstreekse internationale vluchten vanaf Rome. Nieuwe internationale routes naast Amsterdam zijn: Brussel, Athene, Praag, München, Berlijn, Split, Dubrovnik, Mykonos, Santorini, Malta, Alicante, Sevilla, Rhodos, Corfu, Kreta en Santiago de Compostella. In totaal zijn er via Rome straks meer dan 550 verschillende vluchtcombinaties mogelijk.  


Speciale aanbieding
Van 5 mei tot en met 25 oktober 2014 (met uitzondering van juli en augustus) biedt Vueling 50.000 gratis tickets aan voor de directe vluchten van en naar Rome Fiumicino. Enkel belasting en servicekosten dienen betaald te worden. Deze tickets kunnen tot en met 22 november 2013 geboekt worden.  

Euro-Mediterrane DNA
De plannen in Rome zijn gebaseerd op het succesvolle voorbeeld van Vueling in Barcelona, waar de vliegtuigmaatschappij marktleider is op vliegveld El Prat. Net als Barcelona, is Rome een ideale basis voor Vueling dankzij de ligging en het Euro-Mediterrane DNA, een onderscheidend kenmerk van Vueling, dat Noord- en Zuid-Europa met elkaar verbindt.

Vueling in Italië
Vueling is sinds december 2004 werkzaam in Italië. De vliegtuigmaatschappij vloog toen vanaf Rome en Milaan op Barcelona en vanaf Milaan op Valencia. Vueling heeft de afgelopen jaren meer dan 12 miljoen passagiers in Italië vervoerd, de Italiaanse markt is dan ook steeds belangrijker geworden. In de zomer van 2013 vloog Vueling al op 14 Italiaanse steden (Rome, Milaan, Venetië, Florence, Napels, Palermo, Pisa, Genoa, Bari, Catania, Turin, Bologna,  Cagliari en Olbia) met een basis in Rome-Fiumicino en Florence.

Over Vueling
Vueling begon in juli 2004 met twee Airbus A320’s en vier routes. Nu, negen jaar later, vliegt Vueling op 208 routes in meer dan 105 steden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Vueling opereert vanuit 16 landen en heeft meer dan 55 miljoen passagiers vervoerd tot nu toe.

Vueling is markleider op het vliegveld El Prat in Barcelona met een marktaandeel van 35 procent. De vliegtuigmaatschappij vliegt vanaf Barcelona direct naar meer dan 100 bestemmingen en vervoert 16 miljoen passagiers per jaar. Dit doet zij met een vloot van 70 Airbus toestellen.

In 2012 presenteerde de vliegtuigmaatschappij een nieuwe communicatiestrategie met het concept: LOVE THE WAY YOU FLY.

Nederland
Nederland is op dit moment Vueling’s op drie na grootste internationale markt na Frankrijk, Italië en Duitsland. Luchthaven Schiphol is sinds 2011 één van de 16 operationele basissen van de Spaanse luchtvaartmaatschappij. In Nederland vliegt Vueling deze zomer rechtstreeks op tien bestemmingen vanaf Schiphol Amsterdam Airport: Barcelona, Alicante, Bilbao, Valencia, Malaga, Ibiza, Sevilla, La Coruña , Palma de Mallorca Mallorca en nu dus ook op Rome.
 

Kijk voor meer informatie op: www.vueling.com