Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In het 4* Albus Grand Hotel, aan de Vijzelstraat in Amsterdam, is een ware stoelendans ontstaan.Dit is een direct gevolg van het feit dat de in het buitenland bestelde nieuwe designstoelen t.b.v. onder andere de 74 kamers, onlangs ingrijpend gerenoveerd, niet op tijd geleverd kunnen worden. In die tussentijd zullen door het hotel vervangende zetels worden ingezet.

Het hotel, dat op dit moment een enorme metamorfose ondergaat, meldt dat de 168 nieuwe stoelen eind mei worden aangeleverd, waarna kort daarop deze parel onder de Amsterdamse hotels officieel kan worden heropend.

General Manager en eigenaar Taco van der Meer van de Albus Grand zit echter niet bij de pakken neer. “Het is even een moeilijke ‘stoelgang’ voor ons, maar uiteindelijk zullen de prachtige zetels onze nieuwe kamers gaan sieren. Ik ben trots op dat uiteindelijke resultaat. Het hotel is ingrijpend verbouwd en opnieuw ingericht met designmeubelen. Het is omgetoverd tot een eigentijds, onderscheidend hotel met een geheel eigen karakter op dezelfde A-locatie waar het al jaren staat. Voeg daarbij het feit dat ook de keuken een heuse facelift heeft ondergaan en je biedt een topproduct voor zowel de zakelijke als de toeristische markt. Amsterdam! Here we come!”, aldus Van der Meer vanuit zijn nu nog oude kantoorstoel.


Voor meer informatie:
Albus Grand Hotel
www.albusgrandhotel.com