Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

TravelBird zet stevig in op de groeistrategie en breidt uit met zeven nieuwe Europese landen in 2014. De internationale reisorganisatie lanceerde de afgelopen drie jaar al acht andere landen.

TravelBird verovert Europa
In 2010 startte de onderneming met een reiswebsite in Nederland. Vanaf 2011 volgden België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Denemarken in rap tempo. Momenteel richt TravelBird zich op de realisatie van zeven nieuwe landen in 2014: Noorwegen, Zweden, Finland, Italië, Polen, Ierland en Engeland.

Groei door lef
Met volledig eigen investeringen is TravelBird in drie jaar tijd gegroeid naar 170 medewerkers met een jaaromzet van € 50 miljoen. Het bedrijft verwacht voor het komende jaar een nog hoger groeitempo. Oprichters en eigenaren Symen Jansma (40) en Dennis Klompalberts (34) streven de ambitie na om de grootste reisaanbieder van Europa te worden.


Over TravelBird
TravelBird is in 2010 opgericht en één van de snelst groeiende vakantiewebsites van Europa. TravelBird is actief in 8 Europese landen en werkt uitsluitend samen met gerenommeerde partners. De online reisaanbieder voorkomt keuzestress door dagelijks een selectie van verrassende reizen te presenteren.TravelBird groeide in drie jaar tijd naar 170 medewerkers en is gevestigd in hartje Amsterdam.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com