Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Sunny Cars, internationaal bemiddelaar in autoverhuur, breidt haar wereldwijde aanbod uit met drie nieuwe landen. Reizigers kunnen vanaf nu ook via Sunny Cars all-inclusive auto’s huren in Maleisië, Peru en Venezuela. In Maleisië, een vakantiebestemming in opkomst, biedt Sunny Cars twee verhuurlocaties aan, op de internationale luchthaven van Kuala Lumpur en in het centrum van de hoofdstad. Het Aziatische land is met zijn uitgebreide en goed onderhouden wegennet bij uitstek geschikt voor autohuur. In Peru wordt de nieuwe autohuur op vier locaties aangeboden: Cusco, Arequipa, Lima centrum en op de internationale luchthaven van Lima. Reizigers in Venezuela kunnen hun huurauto ophalen in Caracas (in het centrum of op de luchthaven), in Barcelona en op de luchthavens van Monagaz, Puerto Ordaz en Valencia.

 

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België bij Sunny Cars, in een reactie: “Sunny Cars is een wereldspeler en om dat te kunnen blijven, nemen we constant onze producten en diensten onder de loep om een zo goed en uitgebreid mogelijk aanbod te kunnen bieden. Zo hebben we recentelijk ook contracten getekend met extra partners in een aantal landen, waaronder Spanje (regio Malaga), Curaçao, Suriname, Kroatië, Madeira, Verenigd Koninkrijk, Koeweit en Noorwegen. Met de extra partners hebben we voldoende auto’s beschikbaar en kunnen we bovendien nog betere tarieven aanbieden.”

 

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto’s in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 vakantiebestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de internationale kwaliteits- en service-eisen. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl