Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

airberlin 400Vanaf 1 maart 2015 zal Paul Verhagen (42), Area Manager Spanje en Portugal bij airberlin, tevens de verantwoording op zich nemen voor de regio West-Europa. In zijn nieuwe functie zal Paul Verhagen zich dus ook gaan bezighouden met alle commerciële activiteiten van airberlin in de Benelux, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Hij brengt verslag uit aan Norbert Draskovits, Senior Vice President Sales Scheduled Services bij airberlin.

"Ons team voor de internationale verkoop is jong, dynamisch en staat dicht bij de klant. Ik ben ervan overtuigd dat Paul Verhagen dankzij zijn omvangrijke ervaringen binnen onze kernmarkt Spanje ook voor belangrijke impulsen binnen de regio West-Europa zal zorgen. Voor airberlin blijft de markt Benelux die via het airberlin knooppunt in Düsseldorf zeer goed aansluit op het complete luchtnet, van centraal belang", aldus Götz Ahmelmann, Chief Commercial Officer bij airberlin.

De in Nederland geboren Paul Verhagen begon in april 2012 zijn werkzaamheden bij airberlin in Palma de Mallorca en kan terugblikken op een carrière van meer dan 15 jaar, waarin hij verschillende leidinggevende functies bekleedde op het gebied van de verkoop in het buitenland. Het laatst was hij werkzaam als Sales Director Greater China voor de Air France-KLM Group.

Verhagen neemt de regio West-Europa over van Rogier de Jager die deze functie sinds december 2011 uitoefende en airberlin op eigen verzoek met ingang van februari 2015 zal verlaten om zich aan nieuwe taken te gaan wijden.

airberlin behoort tot de toonaangevende luchtvaartondernemingen van Europa en vliegt elk jaar naar 171 bestemmingen wereldwijd. De op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland vervoerde in 2013 meer dan 31,5 miljoen passagiers. Door de strategische samenwerking met Etihad Airways, die voor 29,21 procent deelneemt in airberlin, en het lidmaatschap in de luchtvaartalliantie oneworld® beschikt airberlin over een globaal luchtnet. topbonus, het frequent flyer-programma van airberlin, is met meer dan 3,5 miljoen deelnemers een van de meest toonaangevende programma's van Europa. De luchtvaartmaatschappij met de meervoudig onderscheiden service biedt met 19 andere luchtvaartmaatschappijen wereldwijd vluchten aan onder een gemeenschappelijk vluchtnummer. De vloot behoort tot de jongste en meest eco-efficiënte in Europa. airberlin behoort samen met verdere airlines tot de Etihad Airways partners, een nieuw merk, waarmee Etihad sinds eind 2014 gezamenlijke activiteiten verbindt.

www.airberlin.com


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com