Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

taiwanTaiwan wordt meer en meer ontdekt als reisbestemming. Het eiland staat in de top 20 ultieme vakantiebestemmingen voor 2015 volgens National Geographic, en dat is niet voor niks!

Fascinerende gebergten, tropische stranden, duizenden jaren oude tradities en moderniteit die samen komen maken Taiwan een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een unieke bestemming in Azië.


Taipei
Taipei, de hoofdstad van Taiwan, heeft zich ontwikkeld tot moderne hotspot en dit is niet onopgemerkt gebleven. Onlangs onthulde de reis - zoekmachine Skyscanner Taipei als een van de 'must-see' reisbestemmingen voor 2015. Ook de populaire reisgids Lonely Planet heeft Taipei aangemerkt als 'best value' bestemming voor dit jaar. Van moderne wijken zoals Ximending, dat doet denken aan Times Square in New York, tot eeuwenoude tempels; in Taipei lopen moderniteit en authenticiteit door elkaar heen. Er is genoeg te doen en te zien en de inwoners zijn uiterst vriendelijk. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de prachtige Longshan tempel, bewonder de imposante Taipei 101 van maarliefst 508 meter hoog of ga cultuur snuiven in een van de vele musea.                    

Aantrekkelijke fietsbestemming
Ook onder de Nederlandse toerist groeit de populariteit van Taiwan. In 2014 is het aantal Nederlandse bezoekers gestegen met 13,6% ten opzichte van 2013. Taiwan is net zo groot als Nederland en daardoor makkelijk te bereizen. Daarbij kunnen Nederlanders, als fietsliefhebbers, hun hart ophalen in Taiwan. Taiwan is niet alleen een grote producent van fietsen, het is er ook prachtig om te fietsen. Alleen al rond Taipei zijn er meer dan 100 kilometer aan fietsroutes en de oostkust is een waar fietsparadijs. Ontdek tijdens het fietsen het diverse landschap van rotspartijen, zandduinen, weidse grasvlakten en vergeet niet te genieten van de azuurblauwe zee en inheemse culturen langs de ongerepte oostkust. Hotels in Tapei

Bezoek voor meer informatie over Taiwan de stand op de Vakantiebeurs, hal 4, stand C015 en maak kans op 2 vliegtickets naar Taiwan! Of zie de website: www.nunaartaiwan.nl.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com