Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

new yorkDit voorjaar staat New York City voor de derde keer op rij volledig in het teken van design.  NYCxDESIGN, het jaarlijkse designfestival van New York City, vindt dit jaar plaats van vrijdag 8 tot dinsdag 19 mei en legt de nadruk op de diversiteit van het designaanbod in de stad en de invloed daarvan op de verschillende wijken. Designers van over de hele wereld zijn aanwezig en vele happenings en events vinden plaats in ’s werelds grootste design hoofdstad.

Reisdoelverkenner en reisgids New York . . .

Festival Highlights
Design liefhebbers kunnen tijdens NYCxDESIGN in de hele stad genieten van een breed scala aan evenementen. Neem een kijkje in de design wereld en bezoek één van de tentoonstellingen, beurzen, lezingen, productlanceringen of openhuizen bij ateliers. Een hoogtepunt dit jaar is het openingsfeest georganiseerd door WantedDesign Brooklyn bij Industry City in Sunset Park, Brooklyn. En nieuw dit jaar; ICFF biedt deelnemende designers gratis expositieruimte aan in een poging om het internationale bereik van NYCxDESIGN te vergroten.

“We heten iedereen welkom om zowel de gevestigde als de opkomende design wereld van New York City te beleven tijdens het jaarlijkse city designfestival,” aldus Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “Design evenementen van wereldklasse, opmerkelijke tentoonstellingen en onze collectie aan design hotels, design wordt steeds belangrijker in de stadbeleving van onze bezoekers”.

Design Hoofdstad
nycxdesign logo black smallNYC is de thuisbasis van meer dan 40.000 ontwerpers, geen enkele andere metropool in Amerika telt zoveel creatievelingen. Meer dan 3.900 design bedrijven zijn gevestigd in de Big Apple en de stad telt 10 prominente ontwerp en architectuur scholen. Dit alles maakt New York één van de design hoofdsteden ter wereld. Daarbij heeft de ontwerpindustrie een positieve invloed op de economie van de stad. NYCxDesign is het jaarlijkse designfestival van New York City. Het evenement wordt georganiseerd door de gemeenteraad in samenwerking met een raad van advies die onder andere bestaat uit vertegenwoordigers van culturele instellingen, top design scholen, bedrijven en designers. Een grote variëteit aan disciplines binnen de design wereld neemt deel aan NYCxDesign; van architectuur, fashion design, product design en productie tot engineering, industriële vormgeving, interieur design, landschapsarchitectuur en stedenbouw.

Zie www.NYCxDESIGN.com voor meer informatie. Meer over New York? Ga naar www.nycgo.com

 

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com