Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

VincentreTer gelegenheid van de 125ste sterfdag van Vincent van Gogh (29 juli a.s.) hebben NBTC Holland Marketing, RBT KAN/Visit Veluwe en Van Gogh Brabant, sinds maart 2014 de handen ineengeslagen voor een internationale marketingcampagne in 2015 rondom deze beroemde Nederlandse schilder.Het Van Goghjaar is inmiddels halverwege en de eerste effectmeting geeft aan dat de beoogde doelstelling van 180.000 internationale bezoekers ruimschoots gehaald zal worden. Met name uit de buurlanden, Zuid-Europa en de Verenigde Staten komen veel bezoekers. Daarnaast wordt de beoogde mediawaarde ook ruimschoots gehaald. Met name media in Italië, Duitsland, Spanje en België hebben veelvuldig en uitgebreid verslaggeving gedaan over het Van Goghjaar.

“De Brabantse Van Gogh-locaties hebben het aanzienlijk drukker dankzij het Van Goghjaar. Dat is niet alleen goed voor de locaties zelf, ook winkeliers en horeca in de omgeving zien de aanloop toenemen.” Frank van den Eijnden, directeur Van Gogh Brabant.
“In Gelderland is er veel enthousiasme bij de gastvrijheidsindustrie voor het thema Van Gogh.” Jurriaan de Mol, directeur RBT KAN/Vist Veluwe.

Van Gogh 2015
Het Van Goghjaar 2015 is een initiatief van de founding partners van de Stichting Van Gogh Europe bestaande uit Van Gogh Brabant, het Van Gogh Museum, het Kröller-Müller Museum en Mons 2015. Samen met partners bij de Van Goghlocaties in België en Frankrijk hebben zij een gevarieerd cultureel programma samengesteld om Vincent van Gogh in 2015 te herdenken.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com