Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

hotel zoo berlijnVeel jongeren en yuppen zitten tegenwoordig in het voormailige Oost Berlijn - toch wel het hippe deel van Berlijn. In West Berlijn is het ook interessant. Op de Kurfustendamm is het Hotel ZOO geheel gerenoveerd. Dit luxe hotel is niet eens extreem duur en je krijgt waar voor je geld. Dit elegante hotel bevindt zich op een toplocatie aan de beroemde Berlijnse winkelstraat Kurfürstendamm. Het is gevestigd in een historisch gebouw en biedt een restaurant, een fitnessruimte en luxe accommodatie met gratis WiFi.

Het Hotel Zoo Berlin dateert uit het begin van de 20e eeuw en was een populaire accommodatie voor veel bekende filmsterren en culturele iconen. Van de jaren '50 tot '70, verbleven Grace Kelly, Sophia Loren, Hildegard Knef en Romy Schneider in het hotel.

De zorgvuldig gerenoveerde kamers en suites hebben een industriële stijl en zijn ingericht met luxe stoffen en exotische details uit de hele wereld.

Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder meer de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche en de Dierentuin van Berlijn, op minder dan 10 minuten lopen van het hotel.

De luchthaven Berlijn Tegel bevindt zich op 6 km van het Hotel Zoo Berlin.

Charlottenburg-Wilmersdorf is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in Winkelen, Bezienswaardigheden en Cultuur.

Hotel Zoo Berlijn

Wijken in Berlijn

Wijken in Berlijn

Herkenningspunten - bezienswaardigheden in Berlijn


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com