Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

SAS logoVanaf heden biedt Scandinavian Airlines een nieuw concept: SAS Go Light, een aanvulling op het bestaande SAS Go en SAS Plus. Bestemd voor de reiziger die voor het scherpste tarief wil reizen met alleen handbagage. Met de introductie van SAS Go Light biedt SAS de passagier meer keuzemogelijkheden. Het is een low-cost aanvulling op SAS Go en SAS Plus voor passagiers die geen koffers hoeven in te checken.  SAS Go Light biedt de mogelijkheid om, net als bij SAS Go en SAS Plus, het ticket binnen 24 uur om te boeken en zonder extra kosten 22 uur voor vertrek een stoel te reserveren.  Aan boord wordt koffie of thee geserveerd.

“Wij zien meer vraag naar goedkopere tickets, reden om SAS Go Light te introduceren. Hiermee bieden wij de reiziger met alleen handbagage een goedkoper alternatief. Aangezien SAS Go en SAS Plus ongewijzigd blijven, wordt ons aanbod breder en wordt het makkelijker voor onze passagiers een optie te kiezen die precies aansluit bij hun reiswensen,” zegt Linda Van Looveren, Head of Sales SAS.

De voordelen die SAS EuroBonus members genieten, zijn ook beschikbaar op SAS Go Light. Dat betekent dat Silver, Gold en Diamond members met een SAS Go Light ticket zonder bijkomende kosten bagage kunnen inchecken.

Vluchten op basis van Go Light zijn vanaf nu te boeken, vooralsnog in een testfase op routes tussen Scandinavië en zes Europese landen waaronder Nederland. Zie www.flysas.nl

Over Scandinavian Airlines:

SAS is de leidende Scandinavische luchtvaartmaatschappij met dagelijkse vluchten naar bestemmingen in Europa, de Verenigde Staten en Azië. SAS is lid van Star Alliance (www.staralliance.com) en biedt samen met de 27 partners meer dan 1300 bestemmingen wereldwijd in 195 landen.

Meer informatie op www.flysas.nl