Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Website Safari Store vernieuwd - We konden geen betere tijd kiezen voor deze nieuwsbrief: het valt namelijk samen met de lancering van onze geheel vernieuwde website. En daar zij we best trots op! Wij moeten uiteraard, zoals iedereen, meegaan in de ontwikkelingen op dit gebied. We vinden zelf dat we een stap verder zijn gegaan. We zijn ervan uitgegaan dat uw reis geen vakantie is, maar een BELEVENIS. Geen kant-en-klaar pakket, maar een zorgvuldig samengestelde reis waarvan u zelf de inhoud bepaald: bestemming, reisduur, route, accommodatie, activiteiten etcetera. Vandaar dat u via onze website vanuit uw gevoel een perfecte reis kunt samenstellen. Maar u kunt ook enkele highlights via het aanvraagformulier (rechtsboven op de website)naar onze experts sturen; zij maken hier dan uw droomreis van.

 Foto & Video

Op onze vernieuwde site kunt u ook foto"s en soms video"s bekijken van gebieden, accommodaties of bijzonderheden. Als u uw eigen foto"s of filmpje(s) terug wil zien op onze pagina"s kunt u ons gerust een e-mail sturen. We zetten met alle plezier uw persoonlijke herinneringen op onze pagina"s, zodat u dat met anderen kunt delen.

 Safari Store

Nieuw is ook de Safari Store. We zijn niet van plan een grote winkel op te zetten, maar we bieden graag een totaalpakket aan: als u met ons reist, wilt u vast een goede verrekijker, een handig reisboek en misschien nog een first aid kit. In onze Safari Store bieden we artikelen aan die we zelf ook zouden gebruiken; artikelen die zichzelf al bewezen hebben.

Neem gerust een kijkje op de website

!