Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

maledivenEen droomstrand met palmbomen of een infinity pool in het regenwoud: vakantiefoto’s hebben een grote aantrekkingskracht. De subjectieve waarneming ervan is echter bij iedereen totaal anders. Secret Escapes, hét platform voor betaalbare en exclusieve luxereizen, onderzocht samen met psychologen wat de voorkeur voor bepaalde vakantiekiekjes zegt over iemands karakter: de uitkomst is opmerkelijk!

"We zien alleen wat we willen zien, namelijk onze persoonlijke droom van een ideale vakantie”, verklaart psycholoog en professor Dr. Alfred Gebert. “De voorkeur voor een bepaald onderwerp zegt dan ook veel over onze persoonlijkheid.” Samen met psychologische experts heeft Secret Escapes deze relatie onderzocht : de voorkeur voor vakantiefoto’s zegt verrassend veel over ons karakter!

“Het is onze missie om mensen te inspireren om een droomreis te gaan maken. Met prachtige foto’s van hotels en stranden stellen wij onze leden nieuwe reisbestemmingen voor. Daarbij is het belangrijk om voor elk type reis het geschikte aanbod te bieden. De resultaten van Dr. Gebert zijn heel interessant en bevestigen dat individuele vakantiewensen ontzettend van elkaar kunnen verschillen”, aldus Stefan Menden, CEO Secret Escapes.

tanzaniaAlpenliefhebbers: introverte dromers en levensgenieters
Liefhebbers van mooie Alpenplaatjes kijken graag terug naar de goede oude tijd en houden niet van verandering. Mensen die zich tot deze landschapsfoto’s aangetrokken voelen dromen van een pure wereld zonder alledaagse stress. In essentie zijn deze mensen bescheiden en ze lijken wellicht koel, maar als je hier doorheen kijkt zijn ze juist gevoelig en gevat. Deze introverte genieters zijn loyaal en betrouwbaar.

Tropische resortkiekjes: op zoek naar avontuur en erkenning
Iedereen kent ze wel, die prachtige plaatjes van ultraluxe resorts op het tropische Bali. Mensen die hier het liefst naar kijken houden van de mooie dingen van het leven. Ze zijn altijd op zoek naar avontuur, het nieuwe en ongewone en leiden een druk en afwisselend leven. Ook op vakantie staat beleving voorop: bijzondere ervaringen en ontmoetingen verdienen de voorkeur boven zon aanbidden op het strand.

Liefde voor design: positieve energie en gevat
Fans van foto’s van bijzondere en kleurrijke designhotel zijn krachtige mensen. Ze zijn geïnteresseerd in veel verschillende dingen en houden van feesten en reizen en zijn vaak opmerkelijk optimistisch. Daarbij zijn ze grappig, gevat en vol kinderlijke ideeën. Verveling kennen ze niet en stress is al helemaal onbekend. Zij kunnen humeurige mensen op hun zenuwen werken door hun positieve energie en soms wel erg flauwe grappen.

Out of Africa: emotioneel stabiele individualisten
Mensen die zich vooral aangetrokken voelen tot foto’s van avontuurlijke safarilodges zijn emotioneel stabiel en individualistisch. Hun woning is vaak, net zoals een lodge, smaakvol en knus ingericht. Ze zijn betrouwbaar, zelfverzekerd en vaak linkshandig. Ze zijn niet bang voor schaduwzijde van het leven en blijven in moeilijke situaties vaak kalm en weloverwogen.

Bounty stranden: plichtgetrouwe pragmatici met charme
Mensen die graag kijken naar prachtige Maledivenplaatjes zijn pragmatisch. Ze denken vooruit, zijn plichtsgetrouw en hebben een sterke overtuigingskracht. Het karakter van deze mensen kent ook veel tegenstellingen: aan de ene kant experimenteren ze met het moderne en aan de andere kant zijn ze traditioneel. Soms zijn ze realistisch, vaak ook dromerig. Deze vrolijke mensen voelen zich het best in groepen, maar genieten er ook weer van om af en toe alleen te zijn.

Over Secret Escapes
Secret Escapes biedt leden tot wel 70% exclusieve korting op luxe hotels en vakanties. Het online reisplatform werkt samen met geselecteerde reisbureaus en luxe hotels wereldwijd. Met meer dan 19 miljoen leden is Secret Escapes Europese marktleider in members-only online luxe hotel- en reisaanbiedingen. Aanmelden is gratis en de deals zijn gegarandeerd de laagste prijzen die online worden aangeboden. Naast exclusieve kortingen worden ook extra’s als kamer-upgrades, een diner, een fles champagne of een spabehandeling aangeboden. Secret Escapes is actief in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Polen, Italië, Spanje en de Verenigde Staten. Zie voor meer informatie  www.secretescapes.nl of www.secretescapes.be.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com