Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

thalysEen euro per verkocht ticket naar Movember Foundation.  Thalys start een reizigersactie ter ondersteuning van de Movember Foundation, een wereldwijde liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor een gelukkiger, gezonder en langer leven voor mannen. Op 4 november stelt Thalys 11.000 tickets beschikbaar voor slechts € 11,-. Per verkocht ticket doneert Thalys € 1,- aan de Movember Foundation.

De verkoop van tickets start op de ‘Thalys Mo ‘Day’ op 4 november om 09.00 uur via www.thalys.com en gaat door zolang de voorraad strekt. Een ticket is geldig voor reizen van 9 tot en met 30 november voor alle bestemmingen van Thalys*.

Thalys Mo ‘Day’ op 4 november
Via het boeken van bijvoorbeeld een voordelige citytrip leveren reizigers direct een bijdrage aan een goed doel. “We doen dit als blijk van goede wil, om de ambitie van de stichting te ondersteunen: een gelukkiger, gezonder en langer leven voor mannen. We zijn blij dat we op deze manier een kleine bijdrage kunnen leveren. We hopen dat er op termijn meer programma’s kunnen worden gestart. Iedere bijdrage is welkom. Dat kan via het boeken van een voordelig ticket, maar natuurlijk ook direct via http://moteam.co/thalys-nederland”, aldus Scheherazade Zekri-Chevallet, Directeur Sales & Marketing.

Bijzondere snorren op Instagram
Ook online kunnen mensen hun medeleven betuigen. Thalys roept mannen op om vanaf 2 november een foto op Instagram te plaatsen met hun mooiste snor. Ook vrouwen kunnen steun betuigen. Iedereen die een zelfportret in gedachten heeft met een creatieve snor, is welkom. Het meest bijzondere exemplaar wordt elke maandag in november beloond met een retourticket voor twee personen in Comfort 2 voor een bestemming naar keuze.

Over Movember Foundation en Movember
De Movember Foundation is een wereldwijde liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor een gelukkiger, gezonder en langer leven voor mannen. Sinds 2003 hebben miljoenen mensen zich bij de gezondheidsbeweging voor mannen aangesloten en 485 miljoen euro ingezameld. Hiermee worden duizenden programma's gericht op prostaatkanker, teelbalkanker, psychische gezondheidsproblemen en lichamelijke inactiviteit gefinancierd. De term Movember is samengesteld uit de woorden snor en november en komt oorspronkelijk uit Australië. Ondertussen kunnen mannen over heel de wereld in november een snor laten groeien om een ​​voorbeeld te stellen en om het bestaan ​​van ziekten die alleen mannen treffen te beïnvloeden.

* De tickets verkrijgbaar via deze actie zijn geldig voor een enkele reis in Comfort 2 en afhankelijk van beschikbaarheid. Het is niet mogelijk aangekochte tickets om te ruilen of in te wisselen voor geld.

Over Thalys
Thalys is de rode hogesnelheidstrein die niet enkel Brussel met Parijs verbindt in 1u22, maar ook met Keulen en Amsterdam in 1u47 en 1u50. Sinds 2011 rijdt Thalys ook naar de drie Duitse steden Düsseldorf, Duisburg en Essen, naar Dortmund vanaf december 2015. Sinds 12 april 2014 verbindt Thalys ook Lille met Amsterdam. Thalys is lid van Railteam, een samenwerkingsverband tussen de belangrijkste Europese hogesnelheidsoperatoren; van de CER (Community of European Railway and Infrastucture Companies) en de UIC (Union Internationale des Chemins de Fer). Sinds 1996 is Thalys de enige speler die de uitdagingen van het internationale treinverkeer op  hoge snelheid waar maakt, en dat in vier landen. Dat gebeurt zowel op commercieel vlak (Thalys vervoerde op 7 november 2013 de 100 miljoenste reiziger) als op technisch vlak (sinds 2008 is er WiFi aan boord en sinds 2009 maakt Thalys gebruik van het treinmanagementsysteem ERTMS). Om nog efficiënter te opereren en reizigers nog beter te dienen, is Thalys op 1 april 2015 een volwaardig spoorbedrijf geworden.  Thalys werkt continu aan innovatie en verbetering van de dienstverlening. Dat sluit ook aan bij de belofte “Van harte welkom”: Thalys staat namelijk voor comfort, een meertalig en warm onthaal, kwalitatief hoogwaardige catering, een uitgebreide dienstverlening in Comfort 1 en de aanwezigheid van nieuwe technologieën (alle Thalys-treinen hebben WiFi, ondersteund door 21Net en Nokia Siemens Networks). Sinds 26 augustus 2013 beschikt Thalys ook over het NF Service Transport kwaliteitscertificaat van AFNOR Certification op de lijn Brussel-Parijs: een internationale primeur. Via het programma Thalys TheCard kunnen reizigers Miles sparen om zo toegang te krijgen tot een breed scala van diensten. Deze kaart is toegankelijk voor alle reizigers op thalys.com. Meer informatie www.thalys.com / @thalys_nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage