Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

peruPROMPERÚ, de organisatie die het toerisme van en naar Peru bevordert, heeft per direct PR bureau Tourism Consultancy uit Amsterdam aangesteld als vertegenwoordiger op de Nederlandse markt. PROMPERÚ is sinds 2014 weer actief in Nederland. Vakantieland Peru verwelkomde vorig jaar 26.765 Nederlandse toeristen. Tourism Consultancy wordt ingezet om Peru te positioneren als avontuurlijke bestemming voor de groeiende groep Millennials en tweeverdienende stellen op de Nederlandse markt. Maar evengoed geldt: ‘Er is een Perú voor iedereen’.

“We voelen ons zeer vereerd en zien het als een mooie uitdaging om Peru ‘top of mind’ te maken bij diverse doelgroepen. Ons bureau heeft veel ervaring opgedaan met Latijns-Amerikaanse bestemmingen en we hebben een goed netwerk. Het komende jaar willen we namens PROMPERÚ de handen ineen slaan met media en reisprofessionals om het aantal reizigers vanuit Nederland aanzienlijk te laten stijgen,” aldus Jeroen van Wilgen, managing partner van Tourism Consultancy.

Elizabeth Razuri, specialist voor de Nederlandse markt bij PROMPERÚ: “Peru is niet alleen bekend vanwege Machu Picchu als één van de nieuwe zeven wereldwonderen, maar ook vanwege de bergplaats Cusco, de mysterieuze Nasca lijnen en de onbekende Amazone. Door zijn ligging geeft het land reizigers de mogelijkheid om strand, hooggebergte, cultuur, woestijn en jungle in één reis te bezoeken. We hebben er veel vertrouwen in dat Tourism Consultancy deze boodschap kan overbrengen.”
Piura, Talara - Credits José Barragán and PROMPERU
Cusco - Credits Alonso Molina and PROMPERU

Peru in de prijzen
Peru nam vorige maand tien awards in ontvangst tijdens de World Travel Awards 2015, uitgereikt in Bogotá, Colombia. Voor het vierde jaar op rij ontving Peru de award voor ‘beste culinaire bestemming’ en voor ‘beste culturele bestemming’. Daarnaast ontving het land zes hotel awards en twee awards voor lokale touroperators in de private sector.

KLM vliegt dagelijks naar de hoofdstad Lima, wat het land uitstekend bereikbaar maakt.

Over PROMPERÚ
PROMPERÚ zoekt de komende tijd intensief contact op met zowel de media als reisprofessionals voor nieuwe samenwerkingen. Jeroen van Wilgen en Vivian Parren staan graag iedereen telefonisch of per mail te woord voor ideeën, brainstorm momenten en kennismaking.

Zie voor meer informatie ook www.peru.travel.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com