Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Swarovski KristallweltenSchitterende ‘must-visit’ attractie tijdens adventsperiode. Nederland heeft afgelopen weekend Sinterklaas mogen verwelkomen, Tirol verwelkomde de bezoekers van de eerste kerstmarkt. Met het einde van het jaar in zicht bereidt het hart van de Alpen zich voor op de feestdagen. Swarovski Kristallwelten in Wattens heeft de kerstboom al volgehangen met glinsterende versiering en geeft hiermee het startschot van het uitgebreide winter- en kerstprogramma ‘Magic Winter Moments’ met attracties, winterpret en culinaire hoogtepunten voor jong en oud.


 

Vakantiegangers die deze winter naar Tirol gaan, moeten beslist een bezoek brengen aan Swarovski Kristallwelten. De attractie in Wattens is het gehele jaar een populaire trekpleister, maar in de adventsperiode is de Swarovski Kristallwelten een ‘must-visit’. De water spuwende reus is bekleed met een winters gewaad en de Swarovski-wolk met 800.000 kristallen zweeft onder een laag witte sneeuw. Niet alleen de miljoenen fonkelende kristallen zorgen voor een magische kerstgevoel, het winterprogramma ‘Magic Winter Moments’ neemt je mee in de Swarovski sprookjeswereld met talloze evenementen, schitterende belevenissen en gezellige activiteiten. De 12 meter hoge kerstboom heeft dit jaar een Nederlandse tintje; de ‘Cristal Star’ piek, een gouden ster met een doorsnede van 2 meter, is namelijk ontworpen door de Nederlandse designer Tord Boontje die ook de Chamber of Wonder ‘Silent Light’ heeft ontworpen met een spectaculaire kristalkerstboom.

Romantisch schaatsen en ‘levende’ adventskalender
Vanaf eind november 2015 tot en met februari 2016 nodigt de ijsbaan uit voor een romantisch schaatsrondje of voor een sportief potje curling. Schaatsen kunnen ter plaatse worden gehuurd. Vanaf 1 december tot kerstavond wordt er afgeteld met een ‘levende’ adventskalender. Elke dag gaat er een deurtje open waarachter een creatieve verrassing schuilgaat die varieert van kerstkoekjes bakken tot muzikale concerten en actieve themawandelingen. Tussendoor kunnen bezoekers genieten van bisschopwijn en vrolijke muziek uit de vele stalletjes. Vanaf 29 november staat elke zondag in het teken van het gezin: grote en kleine eters genieten dan culinaire hoogstandjes bij caférestaurant Daniels, waar ook een speciaal kinderprogramma wordt georganiseerd.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com