Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

hotelscomMarieke Flament is benoemd tot Vice President van het Hotels.com merk voor de EMEA regio, die bestaat uit 33 markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Marieke werkt sinds 2012 bij Hotels.com en komt uit haar vorige functie als Senior Director of Marketing EMEA. Voordat de van origine Franse Marieke bij Hotels.com kwam, werkte ze voor Louis Vuitton Moët Hennessy en BCG in verschillende velden, zoals telecom, finance, strategie en marketing.

Gedurende haar carrière woonde en werkte ze in landen over de hele wereld, waaronder Frankrijk, China, Nederland, Italië, Spanje en het Verenigd Koningkrijk. Ze spreekt vloeiend Spaans, Engels, Frans en Mandarin. Marieke behaalde haar MBA bij de London Business School.

Marieke houdt zelf ook van van reizen. Ze gaat graag naar Zuid-Europese eilanden, zoals Mallorca, Corsica en Sardinië. “Deze eilanden zijn perfect voor wandelen en ontspannen aan het strand, gepaard met een prachtige cultuur en lekker eten.”

''De EMEA markt is zo afwisselend met heel veel bijzondere en unieke hotels, die deze regio een fantastische regio maken om klanten te ondersteunen in het vinden van het perfecte hotel voor hun verblijf"

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com