Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

park hotel wiemselMIDWINTERHOORN, WINTERSE LEKKERNIJEN EN NAAR DE KERSTMARKT.  Sneeuwvlokjes die naar beneden dwarrelen, de diepe klank van de midwinterhoorn en binnen lekker warm bijkomen bij de open haard. Parkhotel de Wiemsel weet wat winters genieten is. Speciaal voor iedereen die de donkere dagen in een winterwonderland door wil brengen heeft het sfeervolle hotel in Ootmarsum bijzondere Kerst- en Sylvester-arrangementen samengesteld. Op het programma staan onder andere een huifkartocht , bezoek aan een Twentse Whisky – stokerij en restaurant De Wanne serveert speciaal voor de gelegenheid heerlijke wildgerechten.

Fijne bijkomstigheid: De Wiemsel is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar de bruisende Duitse Kerstmarkten. Sneeuw kunnen we helaas niet garanderen, maar met zoveel moois mag de winter sowieso best even blijven.

Kerst o’clock
Wie ooit een midwinterhoorn heeft gehoord, vergeet het nooit meer. De diepe klank brengt vervlogen tijden terug. De schemering, de kou en – met een beetje geluk – een flink pak sneeuw: het is een sprookje. Op Eerste Kerstdag wordt de hoorn aan het einde van de dag geblazen in het park van De Wiemsel, gasten kunnen ondertussen genieten van Glühwein en warme chocolademelk op het terras. Maar ook al ruim daarvoor is het kerst wat de klok slaat. In het weekend van 12 en 13 december wordt in het centrum van Ootmarsum de Kerst & Kunst kerstmarkt georganiseerd, met bekende kunstenaars, knusse kerstkramen en straatartiesten. Speciaal voor wie dat niet wil missen heeft De Wiemsel het Kerst & Kunst arrangement samengesteld: twee overnachtingen, diners en toegang tot de Spa & Wellness voor €229 per persoon of €559 voor een gezin met twee kinderen.

Warm welkom
Een kerstarrangement in De Wiemsel gaat standaard gepaard met een warm welkom. Een glaasje champagne bij haard, een huifkartocht om op traditionele wijze de omgeving te verkiezen en ontspannen genieten in de spa. Ook op gastronomische gebied is het feest, met de wildgerechten van chef-kok Stefan Bekhuis die buiten de kaart om verkrijgbaar zijn. Wat er op het menu staat is afhankelijk van wat de jagers die week meebrengen – zo vers is het. En voor wie het leuk vindt om even een kijkje over de grens te nemen zijn de Duitse Kerstmarkten een absolute aanrader. Zo ligt Nordhorn op slechts twintig minuten en Bad Bentheim op een half uurtje rijden van het hotel, Münster en Osnabrück zijn een uurtje verder. Terwijl je geniet van de knusse sfeer, shop je er moeiteloos alles bij elkaar voor de meest onvergetelijke feestdagen.

http://www.parkhotel-dewiemsel.nl/

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com