Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

dubai 2Extravagante architectuur in Dubai, luxe en natuur midden in Hamburg of een oriëntaalse oase in de bergen van Oman: in 2016  openen enkele spectaculaire nieuwe hotels de deuren. Van innovatieve stadshotels tot prachtige, landelijke resorts, de hotelexperts van luxe reisplatform Secret Escapes zetten de 5 meest bijzondere nieuwkomers op een rij.

Dubai: back to the future
Het adembenemende ME by Mélia in Dubai is een van de meest spectaculaire hotelopeningen van 2016. Het futuristische vijfsterren hotel bevindt zich in het nieuw gebouwde Opus Building dat is ontworpen door Zaha Hadid. Het 95 meter hoge gebouw heeft de vorm van een glazen kubus en de foyer beschikt over een metalen balkonconstructie waar honderden glazen ballen hangen, wat doet denken aan een luxe ruimteschip. Iedere kamer heeft grote ramen voor een weergaloos uitzicht over de skyline van Dubai.

Hamburg: rooftop in de natuur
Volgend jaar herfst opent The Fontenay Hamburg een vijfsterren-tophotel in de Hanzestad. Gasten kunnen genieten van frisse lucht en natuur midden in de stad want het hotel is omgeven door een mooi park en veel groen. Alle 131 kamers hebben een eigen balkon met  uitzicht en op het dakterras kun je genieten van een drankje aan de bar of een luxe diner in het gastronomische restaurant.

Oman: oriëntaalse oase
Pure ontspanning vind je in het Anantara Resort Jabal Al Akhdar midden in een kloof van het Hadschar-gebergte in Oman, dat in het voorjaar open zal gaan. Het hotel ligt op 3.000 meter boven de zeespiegel en is daarmee het op een na hoogste vijfsterren hotel ter wereld. Vanuit het resort heb je een panorama-uitzicht over de bergen en de zonsopgang is hier spectaculair mooi. Naast de luxe kamers en villa’s beschikt het hotel over meerdere specialiteitenrestaurants en een wellness met een infinity pool.

Santorini: een bruiloft en huwelijksreis in één
santoriniDit Griekse eiland is enorm geliefd onder pasgetrouwde stellen. Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa opent in april 2016 haar deuren en stellen kunnen hier hun bruiloft en huwelijksreis combineren. Het hotel beschikt namelijk over een prachtig kerkje dat afgehuurd kan worden voor een huwelijksceremonie. Vervolgens kan gelijk van de huwelijksreis worden genoten in een van de 44 luxe suites met zeezicht.

Parijs: historische heropening
Het beroemde Ritz Paris opent na een driejarige verbouwing het komende jaar weer haar deuren. Binnen kun je genieten van een drankje in Bar Hemmingway, vernoemd naar de beroemde schrijver die hier vaak te gast kwam, of totaal ontspannen in de herontworpen Chanel Spa, vernoemd naar de beroemde gast Coco Chanel. De ongekende charme van het 117 jaar oude gebouw is intact gebleven en de antieke inrichting van de kamers en suites is gecombineerd met modern comfort en luxe.

Website Secret Escapes

secret escapes

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com