Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

cityzapperDe meest uitgebreide website met online stedengidsen, CityZapper.com, gaat in het nieuwe jaar helemaal volgens de trend mee. De app, die ruim 90 stadsgidsen offline aanbiedt en gebruikers inspireert met nieuwsberichten over reizen, is nu namelijk ook beschikbaar voor de Apple Watch.

Letterlijk om je pols
Vanaf nu zijn de tips van alle bezienswaardigheden, restaurants, hotspots en musea van over de hele wereld binnen handbereik - letterlijk om je pols! Gebruik je de stadsgids wanneer je ook daadwerkelijk in de stad rondloopt, dan krijg je een push-notificatie wanneer je je 100 meter van een bepaalde hotspot, café of winkel bevindt. Je kunt dan vervolgens de tip bekijken voor meer informatie en middels een routenavigatie jezelf naar de plek toe leiden.

Offline plattegronden
Met de 'Vlakbij'-functie kan er door middel van gps-indicatie gekeken worden welke hotspots op dat moment in de buurt zijn. Niet in het bezit van een Apple Watch? Geen zorgen: de 'Vlakbij'-functie werkt ook in de app op je telefoon. Een ondersteunende kaart op beide devices laat precies zien waar alle tips zich in de stad bevinden. Wanneer er geen internetverbinding is, kan er voor nog geen euro een offline kaart aangeschaft worden, zodat er nooit extra datakosten zijn in het buitenland.

Gratis stadsgidsen
De unieke en up-to-date content van de CityZapper-app zorgt gegarandeerd voor een bijzondere ervaring tijdens je stedentrip. De app heeft op dit moment acht gratis stadsgidsen: Aken, Alesund, Bern, Düsseldorf, Edmonton, Mons, Portland en Wroclaw. De andere gidsen zijn te downloaden voor €2,99 en voor de echte fans zijn alle gidsen samen te koop voor €9,99.

Vakantiebeurs
Vanaf woensdag 13 t/m zondag 17 januari staat CityZapper ook op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. In de stand komen bezoekers alles te weten over de stedenportal en de bijbehorende app. Tijdens deze vijf dagen worden ook nog eens iedere dag twee stadsgidsen in de app gratis gemaakt. Uiteindelijk kunnen gedurende de beurs tien stadsgidsen gratis gedownload worden met een totale waarde van meer dan €25.

Download de CityZapper-app voor iOS nu op je telefoon, tablet of Apple Watch in de App Store.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com