1 april opent in Portland Pine Street Market, de eerste foodhall van de Amerikaanse stad.

Het historische Carriage and Baggage Building uit 1886 is gerenoveerd en biedt plek voor negen eet- en drinkgelegenheden op 929 m2. In Pine Street Market vind je vooral lokale kooktalenten en een mix van smaken. Streetview van de  lokatie.....

De volgende eet- en drinkgelegenheden zijn vanaf 1 april te bezoeken:

- Barista – www.baristapdx.com
Pine Street Market is de vijfde locatie voor Billy Wilson’s koffie-emperium, gewijd aan een nieuwe lijn van huiseigen koffiebonen.

- Common Law
Een mix van Aziatische en Europese invloeden van Langbaan’s Earl Ninsom en Paley’s Place’s Patrick McKee. Bereid je voor op gerechten als rundertong banh mi en gestoofde ossenstaart met aardappelgnocchi.

- Marukin - www.maru-kin.co.jp
De allereerste locatie in Oregon van de beroemde Japanese ramen-keten Marukin. Naast Pine Street Market zit er een tweede locatie in de pijplijn voor Portland’s Central Eastside.

- Olympia Provisions - www.olympiaprovisions.com
De beste maaltijden en grappige hotdogs van een van Portland’s meest productieve leveranciers van vlees en worst.

- Pollo Bravo
Mexicaans-geïnspireerde kip aan het spit en Toro Bravo-tapas van John Gorham (Tasty n Alder, Tasty n Sons).

- Shalom Y’all
Dit restaurant is bedacht door John Gorham, met Mediterraans street food en een cocktailprogramma van Mediterranean Exploration Company’s Jamal Hassan.

- Trifecta Annex – www.trifectapdx.com
In dit eetcafe van Ken Forkish (Ken’s Artisan) draait het om ontbijt, met ’s ochtends een toast bar en ’s avonds een pizza in Romeinse stijl.

- Salt & Straw – www.saltandstraw.com
Salt & Straw van Kim en Tyler Malek is een 1950’s soda shop met experimentele softijssmaken zoals gerookte Oregon-ham met een dip van chocolade-framboos.

Over Portland en Oregon
Portland is een unieke stad vergeleken met andere steden in de VS. De inwoners zijn artistiek, leven gezond en zijn sportief, vandaar de slogan: ‘Keep Portland Weird’. Je kunt er taxfree shoppen en Portland wordt de fietshoofdstad van de VS genoemd. Deze stad is een gateway naar de veelzijdige natuur en activiteiten die de staat Oregon te bieden heeft. Portland is met een directe vlucht te bereiken vanaf Amsterdam. Voor meer informatie over Portland, bezoek TravelPortland.com.

Streetview  - Google Maps lokatie foodhall Pine Street Market in Portland

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.