DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Fokker Terminal opnieuw omgebouwd tot Verre Reizen Event

 

Van een camperreis door Californië tot een privéreis in Maleisië, en van een groepsreis in Zuid-Afrika tot een rondreis door Peru. Iedereen, die inspiratie wil opdoen voor een verre droomreis, meteen wil boeken of binnenkort al in het vliegtuig zit, gaat naar het Verre Reizen Event in Den Haag. Reisliefhebbers kunnen op 22 en 23 oktober 2016 met al hun vragen en wensen terecht bij reisspecialisten, touroperators en verkeersbureaus om compleet voorbereid het verre avontuur tegemoet te gaan.

Van Peruaanse dansers, het bezichtigen van een echte Amerikaanse camper en internationale hapjes en drankjes, tot levendige presentaties en films over meer dan 200 landen buiten Europa; in een heerlijke vakantiesfeer maken bezoekers een onvergetelijke wereldreis. Zowel grote touroperators als Djoser, Tenzing Travel, FOX, 333Travel en De Jong Intra Vakanties, als de specialistische kleinschalige reisorganisaties zijn aanwezig. Bezoekers kunnen hier hun ideale reis op maat laten samenstellen, waarbij er persoonlijke aandacht is voor alle wensen en ideeën, hoe bijzonder of exotisch de bestemming ook is.

De wereld aan je voeten
Het Verre Reizen Event is inmiddels uitgegroeid tot een beurs van formaat. Tijdens deze derde editie wordt een recordaantal van 5000 bezoekers verwacht. Of je nu geïnteresseerd bent in een bijzondere trip door Sri Lanka, een luxe vakantie in Marokko, een avontuurlijke reis door Zambia of een sportieve tocht in Australië; reisspecialisten geven informatie en praktische tips hoe de mooiste plekken ter wereld ontdekt kunnen worden, wat de beste accommodaties zijn en met welk budget je rekening moet houden. Ervaren globetrotters ontdekken welke plekken ze nog gemist hebben, maar ook wie voor het eerst de stap buiten Europa waagt, kan hier met alle vragen terecht.

Verre Reizen Event Den Haag

Fotoworkshops
verre reizen Kenia AmboseliGetaway Travel verzorgt speciaal voor het Verre Reizen Event diverse fotoworkshops. Ideaal om eindelijk eens te horen hoe je, met welke camera dan ook, de meest geweldige foto’s kunt maken voor de mooiste herinneringen. Getaway Travel vraagt bezoekers hun reisverhalen, foto’s en video’s te delen, zodat anderen hiervan kunnen profiteren. Getaway doneert bij elke ontvangen reiservaring een bedrag aan Justdiggit, dat projecten tegen klimaatverandering ondersteunt.

Win een reis
Natuurlijk is er op het Verre Reizen Event ook wat te winnen. Bezoekers maken bijvoorbeeld kans op een week gratis camperhuur in de Verenigde Staten, verzorgd door WorldWide Campers. Daarnaast geven 333Travel en KLM een compleet verzorgde, 14-daagse rondreis door Thailand voor twee personen weg.  

Verre Reizen Event
Datum: 22 & 23 oktober 2016
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag
Parkeren: Gratis
OV: Gratis shuttleservice vanaf busplatform Den Haag CS (1e etage)
Entree: Bij online voorregistratie €7,50, inclusief gratis jaarabonnement op Travelbook Magazine. Aan de deur €10,00. Kinderen t/m 17 jaar gratis.

Meer informatie en aanmelden via www.verrereizen-event.nl. Wie zich hier online aanmeldt, ontvangt 25% korting op de entreeprijs én een gratis jaarabonnement op Travelbook Magazine, een nieuw platform voor en door reizigers.

 

Over ANNONU Events
ANNONU events: ontstaan door vraag vanuit de exposant en vraag vanuit de consument in deze huidige markt. ANNONU events ontwikkelt concepten en organiseert events waarbij de exposant en bezoeker voorop staat, ANNONU! Het motto is terug naar de basis, terug naar de verkoop events. Meer informatie: www.annonu-events.nl.

Over Tourism Consultancy
Tourism Consultancy werd opgericht in 2007 als business consultancy voor toeristische ondernemingen. Het bedrijf specialiseerde zich in strategische keuzes voor toeristische ontwikkeling en heeft daardoor een schat aan kennis opgedaan in de uitdagingen waar reisbestemmingen of –ondernemingen mee worden geconfronteerd. Met die kennis levert Tourism Consultancy vandaag de dag maatwerk toeristische representatieservices in de Benelux markt, gericht op de Nederlandse en Vlaamse reiziger. Het bedrijf beschikt over een omvangrijk netwerk van contacten in de media- en reiswereld. Het credo: Dare. Inspire. Connect. Dare to do the unexpected, inspire your environment en connect everyone that matters. Tourism Consultancy heeft een strategisch samenwerkingsverband met Fame Creative Lab, gevestigd in Frankfurt, om grensoverschrijdende services aan te bieden. www.tourismconsultancy.com.


HOT

Laatst toegevoegd