Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Reisliefhebbers opgelet: de nieuwste editie van de internationale Logis Hotels gids is weer beschikbaar.

Dit jaar in een oplage van 400.000 exemplaren. In 2017 is de Logis gids uitgebreid met 90 nieuwe bestemmingen, waarvan 72 in Frankrijk. De andere 18 nieuwkomers bevinden zich in Nederland - Hotel de Villa - Spanje, Duitsland, Andorra en België. Paradepaardjes van de nieuwe gids zijn de labels Maison by Logis en Insolite by Logis. De 30 Maison by Logis adressen - waaronder 15 nieuwe hotels - bieden de perfecte accommodatie voor familievakanties en groepen. Het populaire Insolite by Logis beschikt over 19 bijzondere en avontuurlijke bestemmingen, waaronder 7 nieuwe parels die klaar zijn om ontdekt te worden.

Nieuw in 2017: Logis uitjes
Liefhebbers van het Franse goede leven kunnen hun hart ophalen met de nieuwe Logis Uitjes, die dit jaar voor het eerst in de brochure zijn opgenomen. Logis biedt de Logis Uitjes aan rondom zes verschillende thema’s. Zo zijn er Logis Uitjes speciaal gericht op de beste gastronomische ontdekkingen, de ultieme wellness-break, de meest originele overnachtingen en een arrangement speciaal voor verliefde stelletjes. Ook is er een arrangement waarin de lekkerste lokale producten centraal staan en kan er een Logis Uitje worden geboekt waarbij wijngaarden of een lokale bezienswaardigheid worden bezocht.  Droom weg op een landgoed of juist in een boomhut, geniet van een uitgebreid sterrendiner of travel like a local met Logis Uitjes.

In de Logis d’Exception Gids is een selectie van 24 top-accomodaties opgenomen die het hoogste niveau vertegenwoordigen binnen het aanbod van Logis Hotels.   De nieuwe, internationale Logis gidsen zijn gratis en Nederlandstalig verkrijgbaar via de Logis website logishotels.com (€ 5,00 verzendkosten). De gidsen zijn eveneens verkrijgbaar bij alle aangesloten Logis hotels.

Over Logis Hotels
Logis Hotels is de eerste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa met 2.300 vestigingen in acht landen; Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Italië, Spanje, Andorra en Nederland). Logis Hotels zet zich al 70 jaar in voor persoonlijke gastvrijheid en etiquette in de verschillende Franse en Europese regio’s. Alle hotels bieden charmante accommodatie in het hart van een prachtige omgeving, geclassificeerd met 1, 2, 3 of 4 “schoorsteentjes” op basis van het dienstverleningsniveau, waaronder het exclusieve luxe-label Logis d’Exception. De Logis-restaurants zijn altijd geïnspireerd op de regionale keuken en serveren traditionele of juist moderne streekgerechten. De restaurants worden geclassificeerd met 1,2,3 of 4 “stoofpotjes”. Logis biedt het beste op het gebied van gastronomie met onder het label “Tables distinguees”, geselecteerd door erkende culinaire experts. Daarnaast biedt Logis ook andere vormen van accommodatie aan zoals Maisons by Logis voor familievakanties en Insolite by Logis met exclusieve accommodaties. Met Logis Uitjes boek je een complete themavakantie met bijzondere extra’s. Voor informatie & reserveringen zie www.logishotels.com/nl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com