Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Rondje  Gorinchem - Zaltbommel met 30 graden

Vandaag en aardige ronde gefietst van 102,5 km - en dat met mijn Cannondaaltje. De weersvoorspelingen gaven 30 graden+ voor de middag, dus om half acht in de ochtend vertrokken. Toen was het nog lekker fris. Een mooie route voor de liefhebbers, met een paar mooie plaatsen en een prachtig landschap langs de Maas en de Waal - en andere wateren. Let op: de kaart geeft geen GPS, maar slechts een schets van de route.

Gorinchem is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Op een oppervlakte van 22,01 km² (waarvan 3,23 km² water) wonen 36.003 mensen (30 april 2017, bron: CBS). Dalem behoort ook tot de gemeente Gorinchem. In het centrum van Gorinchem ligt de goed bewaarde vestingstad.

LocalLingual is een mooie kaart met de lokale talen in alle landen

LocalLingual is een nieuwe wereldkaart die het moglijk maakt naar de lokale taal te luisteren. Klik op de LocalLingual en je hoort een native speaker de naam van het land en de naam van de hoofdstad in de betreffende taak uitspreken.Je kunt eventueel ook luisteren naar het nationale volkslied (klik hiervoor in de rechterkolom op een van de gepresenteerde mogelijkheden).

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com