Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Rotterdam Ahoy wiki

Hotels voor 12, 14 en de finale op 16 mei 2020 rondom Ahoy Rotterdam

Het Eurovisiesongfestival is sinds 24 mei 1956 een jaarlijkse presentatie en competitie van liedjes en wordt uitgezonden op televisie door heel Europa; sinds 1967 wordt het festival ook in landen buiten Europa uitgezonden. Verder is het festival op het internet te volgen. Het festival heeft de naam te danken aan het Eurovision TV Distribution Network, een onderdeel van de Europese Radio-unie (EBU). Aan het songfestival kan ieder actief lid van de EBU meedoen, waardoor ook enkele landen die net buiten Europa liggen mee kunnen doen. Het betreft landen in Noord-Afrika, Het Midden-Oosten en West-Azië. Sinds 2015 doet ook Australië mee aan het festival ondanks het feit dat het geen lid is van de EBU.

Wereldprimeur op de Zwarte Cross - de tandembackflip

Festival zoekt onervaren bezoekers voor hoofdrol in spectaculaire stunt - een tandembackflip

Zwarte Cross 2019 gaat de boeken in als het jaar waarin samen met de bezoekers een spectaculaire stunt wordt uitgevoerd op een crossmotor. Een stuntman neemt in totaal negen keer een festivalbezoeker achterop voor een tandembackflip: een salto achterover. Dit is de allereerste keer ooit dat een tandembackflip met onervaren festivalgangers wordt uitgevoerd. Vanaf de eerste editie in 1997 tot aan afgelopen editie in 2018 is voor bezoekers en organisatie één ding duidelijk: niks is onmogelijk! Dat is dan ook het thema van dit jaar.

Logo

Na witte Pasen sluit Ischgl succesvol sneeuwseizoen af

Veelbelovend sluitingsconcert met rocklegende Lenny Kravitz

Ischgl/Den Haag, 18 april 2019
Ischgl is ‘the place to be’ dit voorjaar: een witte Pasen vol sportief plezier en dé afsluiting van het wintersportseizoen 2018/2019 door niemand minder dan Lenny Kravitz. De Amerikaanse rocklegende treedt op voor 20.000 muziek- en wintersportfans tijdens een uniek openluchtconcert op 2.300 meter hoogte. De lifestyle bestemming Ischgl is tot mei geopend, dinsdag 30 april is het Top of the Mountain Closing Concert met Kravitz.

Meer artikelen...

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

RSS Laatste nieuws