Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

brazilieReis mee langs 10 van de mooiste eilanden van Brazilië.  Heb jij ook al de zomerkriebels en droom je dagelijks over zonovergoten stranden en wuivende palmbomen? Embratur, het Nationale Verkeersbureau van Brazilië, heeft 10 van de mooiste Braziliaanse eilanden geselecteerd die jouw het ultieme vakantiegevoel bezorgen. Wat dacht je van Fernando de Naronha met haar hagelwitte stranden?

olympische vlagDe Olympische Zomerspelen van de XXXIe Olympiade zullen in 2016 worden gehouden in Rio de Janeiro in Brazilië. Het zal de 28e editie worden van de Zomerspelen, die voor het eerst in 1896 werden georganiseerd. Nooit eerder werden er Olympische Spelen in Zuid-Amerika gehouden.

brazilie watervallenBen je van plan om volgend jaar op vakantie te gaan naar Brazilië? Hoogstwaarschijnlijk staan dan de Olympische en Paralympische Spelen van Rio de Janeiro, de adembenemende eilanden van Fernando de Noronha, de prachtige kuststreek van Santa Catarina en Bahia of het schitterende Bonito en de Pantanal op de planning. Volgens het Braziliaanse Ministerie van Toerisme behoren deze vijf namelijk tot de populairste vakantiebestemmingen in 2016. Ook bij de Brazilianen zelf zijn binnenlandse reizen favoriet: zeker 84 procent gaat op vakantie in eigen land. De top 5 voor 2016.

rio de janeiroe leukste plakken in Rio de Janeiro voilgens Volkskrant correspondent Marjolein van de Water. Rio de Janeiro -  São Sebastião do Rio de Janeiro of kortweg Rio is een Braziliaanse gemeente en de hoofdstad van de gelijknamige deelstaat in het zuidoosten van het land. De stad ligt aan een wijde baai, de Baai van Guanabara, en was tot 1960 de hoofdstad van Brazilië. Het is met meer dan zes miljoen inwoners de tweede grootste stad van het land. Met de agglomeratie erbij komt het inwonertal op meer dan twaalf miljoen.

braziliaanse vlagHippie chique dorpen, zandstranden, walvissen en wuivende palmbomen: dat is Bahia!  In Nederland laat de zon zich voorzichtig wat vaker zien, maar wist je dat de thermometer in Bahia het hele jaar door zomerse temperaturen aangeeft? Dat maakt deze staat in Brazilië de ultieme bestemming voor een heerlijke ontspannen strandvakantie. Bahia telt talloze zandstranden, waaronder één van de parels van Brazilië: Espelho Beach.

braziliaanse vlagDe HISWA Amsterdam ging vorige week van start! Voor watersportliefhebbers in Nederland dé plek om kennis en informatie uit te wisselen met andere watersportfanaten. Net als Nederland heeft Brazilië veel te bieden op watersportgebied. De combinatie van zee, prachtige stranden en de milde temperatuur maakt van Brazilië een waar mekka voor liefhebbers van de watersport.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com