Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Overeenkomst voor drie nieuwe bestemmingen via Singapore

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale full-service luchtvaartmaatschappij, en Jetstar Asia, in Singapore gestationeerde low-cost maatschappij, zijn een  codeshare overeenkomst aangegaan voor vluchten vanuit Singapore. Daarmee worden de bestemmingen Darwin, Phuket en Penang toegevoegd aan het Jet Airways aanbod.

Dankzij de codeshare biedt Jet Airways onder hun airlinecode ‘9W’ vluchten met Jetstar Asia vanuit Singapore naar 11 bestemmingen in de regio Azië-Pacific: Bangkok en Phuket in Thailand, Perth en Darwin in Australië, Ho-Chi-Minh-City in Vietnam, Kuala Lumpur en Penang in Maleisië, Hong Kong en Jakarta, Denpasar, Bali en Surabaya in Indonesië.

Naast de nieuwe verbindingen vanuit Singapore zijn er nieuwe mogelijkheden via Bangkok of Hong Kong. Hiermee is het nu mogelijk om van India naar Singapore te vliegen met Jet Airways en vervolgens met de codeshare van Jetstar Asia naar Bangkok of Hong Kong. De terugvlucht naar India kan met Jet Airways direct vanuit Bangkok of Hong Kong, allemaal op één ticket.

Jayaraj Shanmugam, Chief Commercial Officer, Jet Airways, zegt, “Jetstar Asia vliegt naar een paar van de meest populaire zakelijke en toeristische bestemmingen in de regio Azië-Pacific. Met deze codeshare-overeenkomst zijn onze gasten nu in de gelegenheid om gemakkelijk gebruik te maken van het uitgebreide netwerk en nieuwe en exotische bestemmingen te ontdekken in Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam, Hong Kong en Australië via Singapore.

Door de overeenkomst kunnen Jet Airway’s gasten vanuit India naar Singapore om vervolgens naadloos aan te sluiten op het netwerk van Jetstar Asia vanuit Singapore. Dit versterkt de kern van onze netwerkstrategie van keuze, connectiviteit en reisgemak.”

Francis Loi, Head of Commercial, Jetstar Asia, zegt, “Het Jetstar Asia codeshare partnership bouwt voort op een groeiende basis van toonaangevende full-service luchtvaartmaatschappijen die kiezen met ons samen te werken.

De full-service luchtvaartmaatschappij Jet Airways sluit hiermee hun eerste overeenkomst met een low-cost maatschappij. Deze samenwerking geeft een bewijs van vertrouwen in ons product en klantenservice aan boord.”

De codeshare vluchten zijn vanaf 22 maart 2017 te boeken en vanaf 26 maart 2017 worden de vluchten uitgevoerd.

Over Jet Airways

Jet Airways is een vooraanstaande internationale luchtvaartmaatschappij uit India. Met een moderne vloot van 116 vliegtuigen vliegt Jet Airways naar 67 bestemmingen, in India en wereldwijd. Naast India vliegt Jet Airways op belangrijke internationale bestemmingen in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. De vloot van de Indiase luchtvaartmaatschappij bestaat uit Boeing 777-300 ER’s, Airbus 330-200/300’s, Next Generation Boeing 737’s en ATR 72-500/600’s. Met een gemiddelde leeftijd van 7.33 jaar is dit de jongste vloot van de regio.

Jet Airways behoort samen met airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Etihad Airways, Etihad Regional (uitgevoerd door Darwin Airline) en NIKI tot de Etihad Airways Partners.

Booking.com