Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

KLM staat op gepaste wijze stilbij het naderende einde van de 97-jarige samenwerking tussen KLM en Fokker.

De uitfasering van de Fokker 70 bij KLM Cityhopper is immers een afsluiting van een bijzondere periode in de Nederlandse luchtvaartindustrie.

 

Omdat veel KLM-fans graag mee willen vliegen op één van de laatste Fokker-vluchten op 28 oktober 2017, maken we onderstaand schema bekend. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en te boeken via www.klm.com.


Speciaal voor fans
De allerlaatste commerciële vlucht vertrekt vanuit Londen, en niet voor niets. Kort na de eerste passagiersvlucht van KLM op 17 mei 1920 deden namelijk de eerste twee Fokkers hun intrede in de vloot als eerste passagiersvliegtuigen in eigendom van KLM: de Fokker II’s met als registratie H-NABC en H-NABD. De eerste commerciële vlucht met de Fokker II was op 15 september 1920 naar Londen. Met de aankomst van de F70 vanuit Londen is de cirkel weer rond.

Op social media besteedt KLM, in aanloop naar 28 oktober, uitgebreid aandacht aan de vertrekkende Fokkers.

Schiphol verkennen en hotel - accommodatie zoeken . . .

Modernisering vloot
KLM Cityhopper begon in 2008 met de vervanging van haar Fokker-vloot met moderne E-Jets, Embraers 190 en 175+, die zorgen voor verdere uitbreiding van het bestaande netwerk, hogere vliegfrequenties en lagere kosten. Met deze verregaande modernisering draagt KLM Cityhopper bij aan een efficiëntere en milieuvriendelijker operatie waarbij kwaliteit en comfort voor passagiers hoog in het vaandel staan.

http://nieuws.klm.com/laatste-commerciele-vluchten-fokker-70/


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com