Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Emirates Airlines 450Begin het nieuwe jaar goed en plan de reis van je dromen. Een nieuw jaar met ruimte voor nieuwe avonturen. Emirates maakt deze avonturen nog aantrekkelijker in 2015 vanwege speciale Business Class en Economy Class kortingen.

Van 20 december tot 9 januari loopt deze actie op een breed scala aan bestemmingen, verspreid over zes continenten.

De speciale aanbiedingen zijn van toepassing op tickets met een reisperiode van 6 januari tot 30 november 2015*.

“Veel mensen maken reisplannen voor het nieuwe jaar, en als wereldwijde connectie tussen mensen en bestemmingen, helpen wij graag onze klanten om hun doelen te verwezenlijken”, zegt Raymond van der Veer, Area Manager Benelux van Emirates.

“Emirates biedt een top netwerk van wereldwijde bestemmingen, een geweldige vliegervaring, en nu ook voor een bepaalde periode speciale kortingen. Of je nou een nieuwe stad wil verkennen, een nieuwe ervaring op wil doen, of die lang beloofde reis naar familie of vrienden wil maken, dit is hét moment om die plannen te verwezenlijken met Emirates.”


Emirates vliegt naar 147 steden in 84 landen. Nieuwe steden die onlangs aan het netwerk zijn toegevoegd zijn: Taipei, Boston, Abuja, Chicago, Oslo, Brussel en Budapest.

Het is niet alleen het aantal bestemmingen dat toeneemt, Emirates blijft ook continu de nieuwste vliegtuigen toevoegen aan zijn vloot die momenteel uit 232 vliegtuigen bestaat. De vloot met jonge, wide-body vliegtuigen biedt het nieuwste comfort inclusief maaltijden bereid door gastronomische chef-koks, en meer dan 2.000 entertainmentkanalen op het prijswinnende ice systeem. Ook is Emirates in het bezit van 55 Airbus A380’s, die momenteel naar 33 bestemmingen vliegen van Auckland in het oosten tot Los Angeles in het westen.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief informatie over boekingen en een compleet overzicht van de voorwaarden kunt u bij uw reisbureau terecht. U kunt ook kijken op: www.emirates.com/nl


*Lokale voorwaarden zijn van toepassing


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com