Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

SAS logoWil je tijdens een vlucht weer eens ouderwets gepamperd worden? Scandinavian Airlines maakt het deze zomer betaalbaar. Een upgrade van SAS Go naar SAS Plus, het premium product van SAS, is al mogelijk vanaf 33 euro.   Een comfortabele reis begint al voor het opstijgen. Reizen in SAS Plus betekent toegang tot de lounge, waar je in alle rust een hapje en drankje kunt nuttigen terwijl je wacht op het vertrek van je vlucht. Bovendien kan je gebruikmaken van de ‘fast track’ of versnelde veiligheidscontrole en krijg je voorrang bij het aan boord gaan.

SAS Plus stoelen bevinden zich comfortabel voorin het vliegtuig. Maaltijden en drankjes tijdens de vlucht zijn inbegrepen in de prijs. Bij Scandinavian Airlines is bagage altijd inbegrepen, in SAS Plus kan men maar liefst twee stuks bagage gratis inchecken. Deze wordt gelabeld als ‘Priority luggage’, waardoor het als eerste van de band rolt. Bovendien houdt men bij SAS geen rekening met de afmetingen van de bagage, zolang deze de limiet van 23kg niet overschrijdt. Ideaal dus voor wie fietsen, golftassen of een tent wil meenemen. Bij SAS Plus is het omboeken of annuleren van de vlucht kosteloos en leden van het EuroBonus programma ontvangen dubbele punten.

Dit bijzonder comfortabele aanbod geldt op reizen tussen 4 juli en 15 augustus, geboekt voor 28 juni. De toeslag varieert afhankelijk van de bestemming tussen €33 en €46. Meer informatie en boeken via  www.flysas.nl


Over Scandinavian Airlines:

SAS is de leidende Scandinavische luchtvaartmaatschappij met dagelijkse vluchten naar bestemmingen in Europa, de Verenigde Staten en Azië. SAS is lid van Star Alliance (www.staralliance.com) en biedt samen met de 27 partners meer dan 1300 bestemmingen wereldwijd in 195 landen.

Meer informatie op www.flysas.nl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com