Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

istanbulKunst op meer dan 30 locaties langs de Bosporus. De 14e Istanbul biënnale, die van 5 september tot 1 november 2015 plaatsvindt, heet SALTWATER. Bij het culturele evenement zijn deze editie ruim 80 kunstenaars en andere deelnemers uit Afrika, Azië, Australië, Europa, het Midden-Oosten, Latijn Amerika en Noord-Amerika betrokken.

Hun werken worden getoond op 30 verschillende locaties langs de Europese en de Aziatische kant van de Bosporus. Hierbij gaat het naast musea ook om tijdelijke expositieruimtes op het land en het water, zoals boten, garages en voormalige bankgebouwen.

logo istanbulSALTWATER. A Theory of Thought Forms zoekt uit waar je de lijn moet trekken en hoe je hier op - en buiten - kunt tekenen door middel van organische en niet-lineaire vormen die kunst gerelateerde onderzoeken verbindt met andere kennis. Dit zowel op het water, op vlakke oppervlakken binnen handbereik, maar ook in de diepte en onderwater. Meer dan 80 artiesten en andere deelnemers zoals oceanografen, story tellers, wiskundigen en neurowetenschappers maken deel uit van de tentoonstelling die zich uitstrekt over talrijke locaties langs de Bosporus.

Op enkele locaties zijn groepstentoonstellingen te bezichtigen, maar voornamelijk wordt er per locatie werken van een kunstenaars of kunstenaarscollectief getoond.

De Istanbul biënnale is een initiatief van de Istanbul Foundation for Culture and Arts (IKSV). Alle locaties die deel uitmaken van de expositie zijn gratis toegankelijk, met uitzondering van het Museum van de Onschuld.

Ga voor meer informatie over Turkije of de Istanbul Biënnale naar: www.welkominturkije.nl of bienal.iksv.org.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com