Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Reis naar India GOAGoa, gelegen aan de westkust van India, is een van de mooiste staten in India. De vroegere Portugese kolonie is begiftigd met tal van attracties, zoals stranden met palmbomen, kilometerslange gouden zandstranden, groen platteland, een ongelooflijk cultureel erfgoed van mozaïek, prachtige kerken, tempels, forten en monumenten en een unieke culturele eenwording van het oosten en het westen.

Met haar tropisch klimaat is Goa een geschikte toeristische bestemming voor alle seizoenen. Goa's steden zijn indrukwekkend individueel. De hoofdstad, Panjim (Panaji), is voor velen de favoriete stad. Dzee stad met koloniale architectuur is vooral bekend om zijn levendigheid die zijn hoogtepunt bereikt in het jaarlijkse Goa Carnaval festival.

Ondanks dat het seizoen het hele jaar doorloopt, is de meest populaire tijd voor het bezoeken van Goa gedurende de zomer en moesson, bijv. oktober tot maart

Temperatuur:
Zomer: 43-23 C
Winter: 36-15

VLIEGEN:
Dabolim, het vliegveld van Goa, is goed verbonden met de grote steden van India. Er zijn ook enkele internationale vluchten die Goa in verbinding brengen met grote internationale bestemmingen.

TREIN:
Madgaon, Vasco-da-Gama, Tivim en Karmali zijn treinstations in Goa en zijn goed verbonden met de grote steden en plaatsen in India.

RIJDEN:
Panaji, Mapusa, Margao, en andere grote steden in Goa zijn goed verbonden via een wegennetwerk dat is verbinding biedt met verschillende steden en plekken in India.

Panaji is:
104 km van Amboli
706 km van Aurangabad
312 km van Badami
598 km van Bangalore
833 km van Kochi
350 km van Hospet
425 km van Mahabaleshwar
371 km van Mangalore
594 km van Mumbai
458 km van Pune

Goa Tourism
Hotels in Goa

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com