Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De sneeuwval van afgelopen weken heeft ervoor gezorgd dat meerdere wintersportplaatsen in Frankrijk het officiële seizoen eerder starten dan gepland. Les Deux Alpes en Val Thorens hebben het seizoen al feestelijk ingeluid en de eerste vakantiegangers hebben hun sporen vast gezet op de pistes.

Dit  weekend volgen nog eens 14 wintersportplaatsen waaronder Megève, Alpe d’Huez en Courchevel. Ter ere van de opening vinden diverse evenementen plaats en bovendien ontvangen wintersporters kortingen op bijvoorbeeld hun skipas.  

Gratis ontbijt
Voor iedereen die wel wat extra energie kan gebruiken: op 7 december staat om 09.00 uur een gratis ontbijt klaar bij de kassa’s van La Croisette in Les Menuires. Ook zijn er die dag kortingen tot 50% op de skipassen. Les Menuires ligt in één van de grootste skigebieden ter wereld, Les Trois Vallées. Aan wintersportactiviteiten en après-ski ontbreekt het niet; tot 20 december vinden hier de ‘skiing & music weeks’ plaats.

Korting skipassen
Met meer dan 650 km aan pistes is Les Portes du Soleil een skigebied als geen ander. In het weekend van 7 en 8 december opent Châtel en ontvangen wintersporters hier korting op de skipassen.

Nederlandse artiesten
Op 2300 meter hoogte is het seizoen al gestart! Voor de kick-off van het wintersportseizoen organiseert Val Thorens  van 7 tot 14 december allerlei festiviteiten. Op het programma staan o.a. een Hollandse avond in het Snowcafé  en  een optreden van het Nederlands rapduo The Opposites.

Een overzicht met de openingsdata van alle skigebieden en de actuele sneeuwhoogte in Frankrijk vindt men via:
www.france-montagnes.com


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com