Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Geniet van de prachtige rondreizen binnen en buiten Europa. Wilt u van te voren alles geregeld hebben?

Kies dan voor een onvergetelijke rondreis in groepsverband of individueel. U reist langs alle interessante highlights en ’s avonds overnacht u in een prachtige omgeving. Alles wordt tot in de puntjes geregeld voor u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. U hoeft alleen maar te genieten van de prachtige natuur, indrukwekkende cultuur en alles wat uw bestemming te bieden heeft.

Onze rondreizen zijn met veel zorg voor u samengesteld, zodat u tijdens de reis niet hoeft na te denken waar u gaat overnachten. De uitstekende accommodaties zijn door ons enthousiaste team voor u geselecteerd.

Vooraf kunt u zich goed oriënteren met de uitgebreide beschrijving over de rondreis en bent u verzekerd van een heerlijke vakantie! Het genieten kan beginnen zodra u een keuze gemaakt heeft uit ons verrassende aanbod. Er sluit altijd wel een rondreis aan bij uw wensen. U vindt bij ons rondreizen per auto, bus, trein, boot of vliegtuig. Individueel of in groepsverband.
Bij een individuele rondreis heeft u het gemak en de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt. U kunt met uw eigen gezelschap bepalen waar en hoe lang u ergens verblijft. In de meeste gevallen maakt u gebruik van de door ons uitgestippelde route. Uiteraard bent u er vrij in om van deze route af te wijken. Het enige waar u rekening mee hoeft te houden is dat u ’s avonds gebruik maakt van de door ons gereserveerde overnachting en voor de volgende dag een heerlijk ontbijt.

Gaat u liever in groepsverband een rondreis maken? Dat kan ook bij ons. U reist dan in groepsverband en wordt begeleid door een deskundige chauffeur en in de meeste gevallen Nederlandssprekende reisleiding. In een vreemd land wijzen onze deskundige begeleiders u de weg. Zij kennen de mooiste plekken waar u anders niet snel komt. Daarnaast kunnen zij u alles vertellen over de wetenswaardigheden op uw bestemming.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten onze reisleiding met een 8,9!

http://www.dejongintra.nl/rondreizen/


de Jong Intra Vakanties - Volgende keer wéér