Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ongestoord op vakantie en létterlijk even niemand om je heen -  Interhome

De vakantiewoning specialist bidet een top 5 van de meest afgelegen huurwoonsten in Europa. Droom even mee weg naar deze unieke locaties.

 1. Je eigen eiland in Kroatië
Kroatië kent nog veel verborgen pareltjes. Het eiland Dugo Otok in het noorden van Dalmatië is zo’n ongeschonden exemplaar. Vakantiewoning “Dugi otok Bozava” ligt in het oord “Warda”, waar je de prachtige vergezichten met slechts 150 inwoners hoeft te delen. Voor je bij je accommodatie terechtkomt, vaart een veerboot je langs vier andere fabelachtige eilanden. Warda ligt niet nast de deur. Maar tegenover de verre verplaatsing staan wel pure rust en de onovertroffen zonsondergangen boven de Adriatische Zee, die je vanuit de jacuzzi op je terras kan bewonderen.
Meer informatie: www.interhome.nl/kroatie/noord-dalmatie-eilanden/dugi-otok-bozava/vakantiehuis-hr4181.502.1/

2. Slapen in een Schots schilderij
Een prachtig bergmeer, hoge bergtoppen, indrukwekkende rotsformaties en een oase aan groen. Dat is het decor waarin deze knusse cottage zich situeert, een droom voor de échte natuurliefhebber. In “Tigh Beg Croft” waan je je even helemaal alleen op de aardbol. De woning is echter voorzien van alle modern comfort, inclusief een knusse openhaard.
Meer informatie: www.interhome.nl/gr-brittannie/schotland/oban/vakantiehuis-tigh-beg-croft-gb8355.101.1/

3. Verblijven tussen de Sami in Finland
Midden in het Lemmenjoki Nationaal Park staat het “Peurankuoppa” vakantiehuis. Hier kom je best met een hele voorraad levensmiddelen aan, want de dichtstbijzijnde stad ligt op niet minder dan 310 kilometer van het verblijf! Je kan natuurlijk ook de hengel bovenhalen en zelf wat lekkere forellen vangen in het Kuivajärvi meer. Kan je niet wachten om dit ongerepte stukje natuur te ontdekken, dan hebben we slecht nieuws. Je zal nog een jaartje moeten wachten want “Peurankuoppa” is enkel te huur tussen midden juni en begin september.
Meer informatie: www.interhome.nl/finland/lappi/inari/vakantiehuis-peurankuoppa-fi1530.680.1/

4. Logeren boven de poolcirkel
noorwegenNatuurliefhebbers die het Noorderlicht graag afgezonderd - zonder een meute enthousiaste toeristen om zich heen - willen meemaken, moeten in de ‘Loppa’ vakantiewoning zijn. Net boven de poolcirkel gelegen, kun je vanaf het terras van de woning het poollicht met eigen ogen bewonderen. Dat terras ligt trouwens op letterlijk enkele meters van de oevers van de Barentszee, waar je naar hartenlust kunt vissen.
Meer informatie: www.interhome.nl/noorwegen/noord-noorwegen/oksfjord/vakantiehuis-loppa-no1775.601.1/

5. Leven als kasteelheer in Schotland
Verstopt in de Schotse bossen, kun je je in de regio Stonehaven een echte kasteelheer of –vrouw wanen. Interhome verhuurt er een appartement in een authentiek Schots kasteel uit 1850, volledig omgeven door bossen en een charmant beekje. De pittoreske houten bruggetjes en de sierlijke zwanen krijg je er voor niets bij. De dichtstbijzijnde stad ligt op 20 kilometer rijden, de kust ligt op amper 11 kilometer van de woning.
Meer informatie: www.interhome.nl/gr-brittannie/schotland/stonehaven/appartement-castle-view-gb8650.100.1/

Meer informatie: www.interhome.nl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com