Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

mannen shoppenDe Mannenshopgids van Hanzesteden Marketing is genomineerd voor de Vakantiebeurs Award in de categorie Steden & Cultuur. De Awards worden uitgereikt aan organisaties binnen de reisbranche die zijn genomineerd op basis van originaliteit en innovativiteit en de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends.

Breng uw stem uit via www.mannenshopgids.nl

Het publiek bepaalt wie deze felbegeerde awards winnen. De winnaars van zes categorieën worden bekendgemaakt tijdens het Vakantiebeursfeest op de eerste vakdag op 13 januari 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Een dag later wordt de Telegraaf Publieksprijs uitgereikt aan de totaalwinnaar van alle zes categorieën. Meer over de Vakantiebeurs Awards en de genomineerden vindt u op vakantiebeurs.nl.

De énige Mannenshopgids van Nederland
De Mannenshopgids is begin dit jaar gelanceerd. Doel van de gids is om meer (mannelijke) bezoekers naar de zeven Hanzesteden aan de IJssel te trekken.  Alle goede mannenshops in de Hanzesteden Deventer, Kampen, Zwolle, Zutphen, Doesburg, Hattem en Hasselt zijn gebundeld in deze handige shopgids. Waar eet u de perfecte hamburger en drinkt u een goed getapt speciaalbiertje? Waar kan de baard worden getrimd? Waar is die loose of straight fit spijkerbroek verkrijgbaar en de nieuwste Apple gadgets? Kijk voor meer informatie op www.mannenshopgids.nl.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com