Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

krasEind vorig jaar riep Kras al haar reizigers op om zijn of haar mooiste vakantiefoto in te sturen. De deelnemers konden de foto’s en een kort tekstje online delen én maakten daarmee kans op mooie prijzen. Tussen de bijna 4.000 ingestuurde vakantiefoto’s zaten echte pareltjes of hele grappige of ontroerende beelden. En daar was Kras naar op zoek: échte foto’s van echte mensen. Waardevolle beelden die straks ook beschikbaar zijn voor andere reizigers.

Door een koppeling van de locatie aan de foto kan Kras straks de foto’s op haar site plaatsen bij de betreffende bestemming. Met de ‘Mooiste Vakantiefoto’ slaat de reisorganisatie een nieuwe weg in. De afgelopen jaren is vooral ingezet op online campagnes met een game-element. Nu richt Kras zich meer op acties met input van reizigers zoals foto’s en video’s, maar ook beoordelingen en reistips. Daarmee kunnen andere vakantiegangers inspiratie opdoen. Een mooie wisselwerking tussen de reisorganisatie en haar fans.

Alle foto’s zijn inmiddels beoordeeld door een deskundige jury in vijf categorieën: Natuur, Mensen, Hotspots, Grappigste en Selfie. Elke categoriewinnaar ontvangt een reischeque ter waarde van 450 euro en de foto levensgroot op een canvas doek. Bekijk de winnende foto’s op www.kras.nl/mooistevakantiefoto.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com