Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

belvilla 2Op vakantie in een torenwoning. Voor diegenen die op zoek zijn naar een bijzonder vakantieadres heeft Belvilla een ruime keuze aan 'anders-dan-anders'-vakantiehuizen. Wat dacht je van een vakantie in een toren? Dat zet je vrije dagen in een totaal ander perspectief! Belvilla biedt in heel Europa diverse torenwoningen aan, bijvoorbeeld in kastelen, watertorens en oude uitkijkposten.

Toren boven iedereen uit
Onevenaarbaar bij een toren is natuurlijk het uitzicht. Je torent letterlijk boven iedereen uit. Bovendien gaat een torenwoning vaak vele eeuwen terug. Zo'n verblijf in historisch erfgoed geeft een vakantie nog een extra bijzonder tintje mee. Enkele van deze torenwoningen illustreren hoe bijzonder dat kan zijn.

Torens in Toscane
De vakantiewoning Torre Maremma is een oude uitkijktoren met op de derde etage een panoramische zaal die een adembenemend uitzicht rondom biedt. De toren staat midden in het natuurpark Parco Naturale della Maremma en kijkt bovendien uit op de Toscaanse Archipel, het grootste beschermde onderwatergebied van Europa.

Een andere Toscaanse uitkijktoren staat in het Etruskische dorp Bibbona, waar de tijd lijkt stil te staan. In de toren zijn twee appartementen te huur. Op de hoogste etage van deze 14e-eeuwse toren tref je een appartement voor vijf personen. Het zitgedeelte daarvan heeft veel ramen en daarmee een spectaculair uitzicht op de Toscaanse heuvels en de zee.

Kasteeltorens in de Ardennen
Met zijn achten kun je verblijven in een kasteelwoning met toren in de Ardennen. De toren zelf telt twee ronde slaapkamers. Delen van het monumentale vakantiehuis stammen uit de 16e eeuw. Authenticiteit van bijvoorbeeld houten balken en ruwe stenen combineert hier mooi met modern comfort. Bovendien verblijf je vlakbij de populaire meren van L'Eau d'Heure.

Hoewel in vroegere tijden in deze poortwoning 'slechts' de conciërge woonde, heeft het vakantiehuis Mazures toch echt kasteelallures. Robuuste stenen en een statige toren met kantelen maken van deze woning een klein kasteeltje. De poortwoning staat aan een rivier even ten zuidoosten van Luik. Met vijf personen kun je je hier een weekendje of langer kasteelheer of -vrouw voelen.

Watertoren op Ibiza
Op Ibiza staat een vroegere watertoren genaamd Torre Uschi met een panoramisch uitzicht op zee. Water vind je ook nog bij dit bijzondere vakantiehuis, maar tegenwoordig in de vorm van een privézwembad. Deze toren voor tien staat in de heuvels van Cala Tarida.

Website Belvilla
Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 30 jaar en verzorgde in 2014 bijna 4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. In april 2015 is Slovenië als 21e bestemming toegevoegd. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com