Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

belvilla 3Luchtfoto’s dragen bij aan informatiebehoefte. Vooraf weten wat je op vakantie kan verwachten. Dat is wat veel mensen willen als ze een vakantiehuis huren. Om nog beter tegemoet te komen aan deze behoefte van vakantiegangers, zet Belvilla nu drones in. Met de luchtfoto’s van deze onbemande vliegtuigjes kan de vakantiehuisspecialist extra informatie geven over de ligging van het vakantiehuis en bij websitebezoekers veel onzekerheid wegnemen.

Inzet drones is serviceverrijking
Vakantiehuizenspecialist Belvilla ziet de inzet van drones voor luchtfotografie als serviceverrijking. Belvilla-directeur Bjørn Berg-Andersen meldt: “Eerlijke, uitgebreide informatie van ieder vakantiehuis; dat is wat mensen van Belvilla mogen verwachten. De inzet van drones past bij die verwachting. Een drone biedt de mogelijkheid om lastig te fotograferen vakantiehuizen goed in beeld te brengen. Denk bijvoorbeeld aan woningen in de bergen, aan het water en midden in de bossen. Deze luchtfoto’s geven waardevolle, aanvullende informatie op de uitgebreide huispresentatie die reeds bestaat uit bijvoorbeeld de weergave van ieder vakantiehuis in Google Maps.”
    

Bergwoning vanuit vogelperspectief
Belvilla is gestart met de inzet van drones voor luchtfotografie in Oostenrijk. Berg-Andersen licht toe: “Vanwege de vele vakantiehuizen tegen de berghelling was het voor ons logisch om in de Alpen een pilot met drones te starten. We tasten momenteel de mogelijkheden af om ook in andere regio’s drones in te zetten.” Chalet Sonnberg in Maria Alm is één van de vakantiehuizen die nu gepresenteerd wordt met luchtfoto’s van een drone.

Website Belvilla


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com