Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Naar Lille met Thalys. Maar ook doorgaan naar Parijs, dat is niet alleen de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre-Dame, maar ook 173 musea, 200 kerken en 465 parken. Waar uw interesses ook liggen, er valt altijd en in elk seizoen wel iets te ontdekken in de Lichtstad. 

Thalys is…  
*   Twee dagelijkse rechstreekse verbindingen tussen Lille en de stations van Rotterdam, Schiphol en Amsterdam   
*   2u33 om Lille vanuit Amsterdam te bereiken, 2u19 vanaf Schiphol, 1u53 vanaf Rotterdam  
*   Een heenreis Amsterdam/Rotterdam-Lille vanaf 29 € in Comfort 2 (tarief No-Flex) en vanaf 69 € in Comfort 1 (tarief Semi-Flex). Andere tarieven met kortingen zijn ook beschikbaar (Jongeren, Senioren, Family en Kid).  
*   Reizigers die kiezen voor Semi-Flex tickets, zowel in Comfort 1 als in Comfort 2, hebben gratis toegang tot WIFI gedurende het hele traject.  
*   Aanvullende dienstverlening in Comfort 1: aandacht van het boordpersoneel, catering aan de zitplaats, een uitgebreid aanbod internationale kranten en tijdschriften, taxireservatie en ook de mogelijkheid om het “Le Salon” te reserveren, een privévergaderruimte met vier plaatsen in elk treinstel om optimaal te kunnen werken.  
Informatie en/of reservering: via de Thalys app en op www.thalys.com  

Informatie en/of reservering: via de Thalys app en op www.thalys.com

Over Thalys   
Thalys is de rode hogesnelheidstrein die reizigers in 3u17 van Amsterdam naar Parijs brengt, in 2u33 van Amsterdam naar Lille en in 1u50 van Amsterdam naar Brussel. Thalys is lid van Railteam, een samenwerkingsverband tussen de belangrijkste Europese hogesnelheidsoperatoren; van de CER (Community of European Railway and Infrastucture Companies) en de UIC (Union Internationale des Chemins de Fer). Sinds 1996 is Thalys de enige speler die de uitdagingen van het internationale treinverkeer op  hoge snelheid waar maakt, en dat in vier landen. Dat gebeurt zowel op commercieel vlak (Thalys vervoerde op 7 november 2013 de 100 miljoenste reiziger) als op technisch vlak (sinds 2008 is er WiFi aan boord en sinds 2009 maakt Thalys gebruik van het treinmanagementsysteem ERTMS). Om nog efficiënter te opereren en reizigers nog beter te dienen, is Thalys vanaf april 2015 een volwaardige spoorwegonderneming geworden. Thalys werkt continu aan innovatie en verbetering van de dienstverlening. Dat sluit ook aan bij de belofte “Van harte welkom”: Thalys staat namelijk voor comfort, een meertalig en warm onthaal, kwalitatief hoogwaardige catering, een uitgebreide dienstverlening in Comfort 1 en de aanwezigheid van nieuwe technologieën (alle Thalys-treinen hebben WiFi, ondersteund door 21Net en Nokia Siemens Networks). Sinds 26 augustus 2013 beschikt Thalys ook over het NF Service Transport kwaliteitscertificaat van AFNOR Certification op de lijn Brussel-Parijs:een internationale primeur. Via het programma Thalys TheCard kunnen reizigers Miles sparen om zo toegang te krijgen tot een breed scala van diensten. Deze kaart is toegankelijk voor alle reizigers op thalys.com. 
 
Meer informatie www.thalys.com / @thalys_nl

http://www.lille3000.eu
http://www.renaissance-lille.com
http://www.opstapinnoord-frankrijk.com
Naar Noord Frankrijk met de Thalys: www.thalys.com

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

Andere artikelen Noord Frankrijk