Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

travelhome camperNieuw: Botswana, Yukon, Harley Davidson motorhuur en cruisen langs Alaska.  Campervakantietouroperator vierde het 30-jarig bestaan in 2016. In 2016-2017 is het aanbod uitgebreid met onder andere camperverhuur in Botswana en een vergroot camperaanbod in Yukon, de vermaarde Airstream camper in Amerika, Harley Davidson motoren in Amerika en Canada en verhuur van kleinere Winnebago Travato campers in San Francisco of Las Vegas. Ook kan er een gecombineerde camper- en cruisereis door Noordwest Amerika of West Canada met een cruise langs de kust van Alaska geboekt worden.


Voor off road camperbelevenissen zijn er 4WD campers en 4WD auto’s te huur in bijvoorbeeld Chili, Australië en Argentinië en voor reizigers met een klein budget heeft Travelhome de website www.backpackcamper.nl met betaalbare camperbusjes.

De gids is doorspekt met reisverhalen van eerdere klanten, tips van medewerkers, een praktisch Q & A hoofdstuk met antwoorden op veel gestelde vragen, stopover- en routesuggesties en reizen met kinderen komen onder meer aan bod. Per land vindt men een opsomming van camperverhuurders en foto’s plus plattegronden van de verschillende type campers. Per verhuurder eveneens een landkaart met een overzicht van de locaties waar de camper opgehaald/ingeleverd kan worden. Het nieuwe reismagazine - 195 pagina’s dik - kan opgevraagd worden via de speciale ‘Brochure’ button op www.travelhome.nl
 
Nieuw aanbod
Enkele hoogtepunten in de nieuwe 25-daagse camper & cruise reis zijn Yellowstone, Grand Teton en Mount Rainier National Parks in West Amerika om vervolgens in Seattle aan boord van een cruiseschip te stappen voor een vaart naar Glacier Bay in het zuiden van Alaska en weer terug naar Seattle. Voor een onvergetelijke camperervaring huurt men een originele Airstream trailer in Amerika – dat kan vanuit Las Vegas, Los Angeles en Bozeman in de staat Montana.
travelhome motorNaast vierwielers kan men in Amerika en Canada nu ook motoren huren van merken waaronder Harley Davidson, Indian, Honda en BMW. Zowel individuele als begeleide groepsmotorreizen zijn mogelijk.

Australië/Nieuw-Zeeland
Voor liefhebbers van campervakanties in Australië en Nieuw-Zeeland is de keuzemogelijkheid eindeloos. In steden als Darwin, Cairns, Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide, Alice Springs, Perth, Broome in Down Under en Auckland, Christchurch en Queenstown in Nieuw-Zeeland kan het avontuur beginnen. De campervakantie krijgt nog een extra dimensie wanneer men op de heen- of terugweg een stopover maakt in fascinerende steden als Hongkong, Singapore, Kuala Lumpur, Dubai of Bangkok.
 
4x4
Voor avontuurlijke reizen over onverharde wegen is een 4WD auto of 4WD camper noodzakelijk. Omdat dit soort avontuurlijke vakanties een andere reiziger aanspreekt dan het reguliere camperaanbod, is er voor dit segment een aparte website gemaakt: www.4wdhuren.nl. 4WD camper en autohuur is beschikbaar in Chili, Argentinië, Namibië, Australië, Amerika, Canada en Nieuw-Zeeland.
 
30-jarig jubileum
Sinds de start in 1986 is Travelhome door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste campervakantiespecialist in Nederland. In 2016 viert de reisorganisatie zijn 30ste verjaardag. ‘Ons brede aanbod en gedegen productkennis van onze bestemmingen hebben een wezenlijke bijdrage geleverd aan de succesvolle groei van de afgelopen drie decennia,’ aldus Travelhome directeur Perry van de Wiel.

Vakantiebeurzen
Even het campergevoel ervaren en het interieur bekijken? Travelhome staat op de aankomende Vakantiebeurs in Utrecht van 13 tot en met 17 januari 2016 in het Amerika/Canada paviljoen in hal 3.
 
Inspiratiedagen
Het hele jaar door organiseert Travelhome in hun kantoor presentaties waar men in woord en beeld uitleg krijgt over alle aspecten van een campervakantie. Voor een overzicht van de data en bestemmingen zie www.travelhome.nl. De eerstvolgende zijn Zuidwest Amerika (13 en 15 oktober), West Amerika en West Canada (24 oktober), Oost Australië en Nieuw-Zeeland (5 november), West Amerika (18 november) en West Amerika & West-Canada (12 december).
 
Intercontinentaal en Europa
Het volledige camperaanbod staat ook op de website www.travelhome.nl. De camperspecialist biedt volgend jaar intercontinentale campervakanties aan in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Argentinië en Chili. In Amerika zijn er inmiddels 26 ophaallocaties verspreid over het hele land. In Europa worden IJsland, Noorwegen, Zweden en Spanje aangeboden. Travelhome is aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen en IATA. Travelhome is een dochterorganisatie van de ANWB.