Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

terhill hotelBij Terhills Hotel kun je een onvergetelijke ‘lifestyle experience’ verwachten. Een inspirerend verblijf in een mooi boutique hotel, gelegen in het vroegere hoofdgebouw van de Eisden mijn. Geniet van een cocktail van mode, natuur, comfort en culinaire heerlijkheden. Gunstig gelegen ten opzichte van Maastricht.
Online booking Terhill hotel]


Maastricht: een veelzijdige stad die het Bourgondische leven tot cultuur heeft verheven. De vele restaurants, eetcafés en terrassen (veelal verwarmd) creëren een gezellige sfeer. En of u nu van shoppen houdt of wilt genieten van de rijke historie van de stad, welkom in Maastricht. Ga zeker even de oude Maasbrug over naar het gezellige Wyck. [Terhills Hotel op kaart]  [Terhills Hotel fotoserie]


C-Mine

De gerenoveerde mijngebouwen zijn vandaag de dag de thuisbasis van designers en kunstenaars zoals keramiekkunstenaar Piet Stockmans, de design- en modeacademie maar ook hippe eetgelegenheden & de Euroscoop. Bezoek hier ook c-mine expeditie. Een uniek (interactief) belevingsparcours in de mijngebouwen van Winterslag door ondergrondse gangen en eindigend bovenop de 60 meter hoge schachtbok met een fenomenaal uitzicht over de regio.

Connecterra, panoramapoort van Nationaal Park Hoge Kempen
Vanuit het hotel loop je zo het naastgelegen Nationaal Park Hoge Kempen binnen. De nieuwe hoofdentree, Connecterra, is een leuke binnenkomer. Er zijn tal van activiteiten en je geniet van een verrassend landschap van ‘bergen en meren’ met hoge toppen en spectaculaire panorama’s.

Terhill Hotel

Terhills Hotel op kaart

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Fotos van het Terhills Hotel

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com