Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Vakantiebeurs is alweer in volle gang en Nederland droomt weg bij de gedachten aan de volgende vakantiebestemming. Peru is populair, ook in 2015. De Machu Picchu, Peru’s wereldberoemde UNESCO werelderfgoed werd onlangs nog door National Geographic uitgeroepen tot reisbestemming 2015.

De New York Times noemt juist de noordkust van Peru als een van de 56 bestemmingen die je in 2015 gezien moet hebben. Peru specialist SATS en Directeur “Trade Commission Peru” Erick Garcia nodigen bezoekers van de Vakantiebeurs uit om kennis te maken met de gastvrijheid van Peru tijdens hun borrel op de stand 03.D081 aanstaande vrijdag om 16.00 uur.

Ook Minister Koenders van Buitenlandse Zaken die op de Vakantiebeurs aanwezig was, liet in een interview weten erg enthousiast over Peru als vakantiebestemming te zijn. Naast de Machu Picchu zijn er nog tal redenen om Peru te bezoeken. Een land dat in velen opzichten uitblinkt. De New York Times vindt een reis langs de noordkust echt de moeite waard. Deze reis voert reizigers langs de schatkamer van de pre-Inca cultuur en de uitgestrekte stranden die weer bekend zijn bij surfers, sportvissers en walvisspotters. Ieder jaar komen er weer nieuwe vondsten bij die er voor zorgen dat Peru voor veel reizigers een bestemming is die ze gezien moeten hebben.

Peruaanse gastvrijheid
Peru specialist SATS en Directeur “Trade Commission Peru” Erick Garcia laten bezoekers van de Vakantiebeurs graag kennis maken met de Peruaanse gastvrijheid. Aanstaande vrijdag organiseert SATS een borrel om 16.00 uur tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht en nodigt Peru liefhebbers graag uit voor een glas Pisco Sour en Peruaanse hapjes waarbij ook de Ambassadeur van Peru, Carlos Herrera Rodríguez aanwezig zal zijn.

Overige Peru aanbieders op de Vakantiebeurs zijn: Avila Reizen, Kras, Kuoni/ Tenzing Travel, Sawadee, Untamed Travelling, Fox Vakanties en Koning Aap Reizen.

Over SATS
SATS biedt al meer dan 10 jaar persoonlijke service en op maat samengestelde reisprogramma’s voor een authentieke reisbeleving naar de mooiste en bijzonderste plaatsen in Zuid-Amerika, waaronder het populaire Peru.  SATS is te vinden in hal 3, standnummer 03.D081

Over PROMPERU
PROMPERU houdt zich bezig met de promotie van export uit en toerisme van en naar Peru. De republiek aan de westkust van Zuid-Amerika heeft bezoekers veel te bieden. Zo staat de rijke historie garant voor indrukwekkende bezienswaardigheden, waaronder de wereldberoemde Inca-stad Machu Picchu. Het landschap is divers, van regenwoud tot woestijn en van mangrovebossen tot het Andes gebergte. Ook wie van lekker eten houdt kan in Peru zijn hart ophalen, de lokale keuken wordt gekenmerkt door duurzame teelt en intense smaken. Om welke reden je ook naar Peru reist, het land van Pacha Mama steelt zeker je hart. Zie voor meer informatie www.peru.travel.

Fotos van Caral, de omgeving en de route naar Caral

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage