Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

INCA STONE MASSAGES & BEHANDELINGEN MET COCABLADEREN. Peru is dé nieuwe hotspot voor wellness liefhebbers. Wie dacht het allemaal te kennen, wordt in Peru compleet verrast. Exfoliaties van cocabladeren, Inca Stone massages en een Machu Picchu zuivering, in Peru worden oude Inca methodes en producten gecombineerd met de nieuwste technieken. Op en top ontspannen dus, op een van de meest bijzondere plekken ter wereld.

Ultieme rust in het hart van de Machu Picchu
Unu Spa, gevestigd in het Inkaterra Machu Picchu Pueblo hotel in een nevelwoud tussen de Andes en het Amazonegebied, is een toevluchtsoord voor ultieme ontspanning in de omgeving van de indrukwekkende Machu Picchu. Hier wordt een mystieke Andes aanpak gecombineerd met lokale, 100 % natuurlijke producten. Zo zijn er speciale behandelingen met Coca bladeren, ontworpen om te ontgiften en de bloedsomloop te verbeteren. Deze behandelingen verwijzen naar de magische, religieuze en medicinale rituelen van de Andes- traditie. Een Andes Hot Stone of gezichtsmassage kan ook. Hier wordt Serpentine gebruikt: deze Machu Picchu Andes edelsteen is een meditatiesteen bijdraagt aan een lange levensduur. Opwarmen na een lange dag in de buitenlucht kan in de unieke Andes sauna, afkoelen in de vijver ernaast van natuurlijk bronwater.

Ingewikkeld in mais en honing in de Colca Vallei
Hotel Las Casitas del Colca heeft een eigen luxe spa, Spa Samay. Midden in de prachtige Colya Canyon is het hier genieten geblazen van een breed scala aan bijzondere behandelingen. Een ‘Corn and Honey wrap’ bijvoorbeeld of een warme riviersteen massage: de spa gebruikt oude Inca technieken en lokale producten uit de vallei die een verjongende en ontspannende werking hebben. Geniet van de vele behandelingen en strijk daarna neer aan het buitenzwembad, omgeven door de rotsen van de Colca Canyon en overvliegende zeldzame condors.

Over PROMPERU
PROMPERU houdt zich bezig met de promotie van export uit en toerisme van en naar Peru. De republiek aan de westkust van Zuid-Amerika heeft bezoekers veel te bieden. Zo staat de rijke historie garant voor indrukwekkende bezienswaardigheden, waaronder de wereldberoemde Inca-stad Machu Picchu. Het landschap is divers, van regenwoud tot woestijn en van mangrovebossen tot het Andes gebergte. Ook wie van lekker eten houdt kan in Peru zijn hart ophalen, de lokale keuken wordt gekenmerkt door duurzame teelt en intense smaken. Om welke reden je ook naar Peru reist, het land van Pacha Mama steelt zeker je hart. Zie voor meer informatie www.peru.travel.