De naam van de groep van Capella hotels is ontleend aan het sterrenbeeld Capella (alpha Aurigae).

Capella is een dubbelster en de helderste ster van het sterrenbeeld Voerman (Auriga). Capella is een van de helderste sterren die aan de hemel te zien zijn.

Dat is ook precies wat het hotel wil zijn: een unieke ster aan het firmament van de hotelwereld. Capella hotels zijn luxe 5***** hotels waarbij de klant centraal staat. Het gaat vooral om de kernwaarden van Hospitality. Dat uit zich bijvoorbeeld in het afschaffen van de traditionele check-in en check-out regels. Klaten kunnen komen en gaan wanneer dat het beste uitkomt. Flexibel in- en uitchecken.  In het logo is dat terug te vinden: de heldere grote ster is de klant - de kleinere ster is het hotel dat de gastvrijheid levert.

Breidenbacher Hof is zo'n Capella Hotel

Dit 5-sterrenhotel is centraal gelegen aan de boulevard Königsallee in Düsseldorf en wordt als een van de beste hotels van Duitsland genoemd. Ook de hotelbar is uniek.

Het Breidenbacher Hof, a Capella Hotel heeft ruime, rookvrije kamers en suites met een flatscreen-tv, een iPod-dock en een luxe inrichting. U kunt steeds terecht bij een persoonlijke assistent. WiFi is gratis beschikbaar.

De Schnitzler Beauty Lounge van het Breidenbacher biedt exclusieve huid- en massagebehandelingen. Gasten hebben toegang tot een fitnessruimte met Technogym-producten, die 24 uur per dag geopend is. De accommodatie beschikt ook over 2 privéklinieken.

Capella hotels logo 2travel2In Brasserie 1806 worden creatieve, internationale gerechten geserveerd. De grote ramen kijken uit op de oude binnenstad van Düsseldorf. In de opvallende Capella Bar & Cigar Lounge kunt u genieten van uitmuntende sigaren.

Het populaire plein Burgplatz ligt op slechts 700 meter van het Breidenbacher Hof. Er is privéparkeergelegenheid beschikbaar.

Meer info: Breidenbacher Hof een Capella Hotel

 

capella hotels sterrenbeeld 2travel2


HOT

Andere artikelen regio verkennen

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com